Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hengist

Tak bardzo boję się błędów, które popełniłem

Polecane posty

Za bardzo zadzierałem nosa, kiedy byłem młody. Przegapiłem kilka, bardzo fajnych okazji. Teraz jakieś okazje też się zdarzają, ale z reguły okazują się końmi trojańskimi.... Czuję, że życie płynie mi przez palce, a z każdym dniem, coraz mniej wody w tym basenie...

Gość gość
nidługo do piachu

22:30 - A potem być może zmartwychwstanie... Jeszcze jest nadzieja w Perłowej Królewnie, oraz jeszcze jedna, ale mniejsza, w Pięknej Szatynce, koleżance z roboty... Często czuję, że Perłowa jest moim przeznaczeniem. II połówką, przypisaną mi z Woli Bożej... Jak było kiedyś napisane: "Si Thin Willa on eorthan, swa swa on heofonum" . . .

Gość gość
to ich nie popełniaj:)

- Boję się, że nie uda mi odkręcić, skutków dawnych błędów. Błędów staram się nie popełniać. ale wszystko jest jakieś śliskie (paradoksalne). Niektóre rzeczy zdają się być zarówno koniecznością, jak i niedorzecznością. I to najbardziej mnie męczy . . .

Gość gość
masz kłopot, jak kochasz dwie, to żadnej nie dostaniesz

22:45-Mylisz się! Poligamia jest wpisana w naturę ludzką. Poczytaj Pismo Święte, jak patriarchowie mieli po więcej niż jedną żonę. A została zażegnana, ze względów praktycznych. A nie kocham dwie naraz, tylko zawsze trzeba mieć jakieś koło ratunkowe w zanadrzu...

Gość gość
Dopoki bedziesz traktowal kobiety jako "okazje" albo "kolo ratunkowe" to nie spotkasz prawdziwej i odwzajemnionej milosci. Poza tym taka rada - mniej filozofowania, wiecej sportu.

Gość gość
temat prowo :P

Ale jak mam traktować, skoro wszystkie kobiety, poza PK są dla mnie okazjami i kołami ratunkowymi, bo to PK jest na I miejscu. Jest odejście jak najbardziej prawidłowe, bo trzeba mieć alternatywę, na wypadek, kiedy będzie się walniętym w rogi...

Gość gość
może pora się zmienić? zacznij szanować kobiety to one będą szanować ciebie. Najgorsze co może byc to traktować kobietę jak koło ratunkowe

A poza tym o sporcie mi nie gadaj, bo ostatnio podbiłem masę do 91 kg. A kiedy byłem młody, biegałem 100 metrów w 12 sek. Potem przez jakiś czas robiłem po kilkanaście kilometrów dziennie. To ty zajmij się sportem!!!

Przecież one też przebierają w kandydatach, jak ulęgałkach. Miałem kilka przykładów. Do tego życie pokazuje, że ci, którzy szanują kobiety, często mają najbardziej przejebane, pod tym względem. A ja nikomu ujmy na honorze nie robię...