Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinka15

Masturbacja, prosze o pomoc

Polecane posty

Czesc :) Mam 17 i od pol roku mam chlopaka. Mam maly problem z .... Otóz od jakiegos czasu chlopal robi mi palcowke, wszystko jest na poczatku dobrze, jest milo, przyjemnie ale po jakims czasie zaczyna mnie mocno bolec blisko wejscia, w srodku. Tak samo podczas minetki. Gdy sama probowalam sobie zrobic palcowke to tez sie skonczylo na bolu. Zastanawiam sie czym to jest spowodowane bo moj chlopak jest bardzo delikatny. Na poczatku tego miesiaca mailam zapalenie drog moczowych ale wyniki mam juz dobre a mimo to dalej boli. Z gory dzieki za pomoc ;)

Gość gość
Gówniaro do roboty ,,,,a nie pierdoły piasać

Gość gość
to może być infekcja. do lekarza!

Gość gość
infekcja intymna często się zdarza po chorobie pęcherza, nawet jeśli wyniki są już dobre (to tylko wyniki moczu!). masz jakieś objawy? jeśli taka sztywność wejścia i zaczerwienienie to może być bakteryjne (bakteryjne są b niebezpieczne, mało objawów, a choroba szybko idzie ,,w głąb''), a duża ilość wodnistych upławów to początki kandydozy. idź do lekarza, niby możesz to złagodzić środkami bez recepty, ale ja z własnego doświadczenia wiem, że to tylko zaleczenie objawów, choroba pozostaje, a potem to dłuuugie leczenie, cierpienie i w ogóle :/

Gość gość
brałaś antybiotyki na infekcję?