Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxx9999

Bakteryjne zakażenie pochwy. Leki bez recepty?

Polecane posty

Gość xxxx9999

Byłam u ginekologa, miałam leki (Gynalgin), ale nic nie dały. Mama nie chce mnie zapisać znowu, bo nie chce płacić. ;/ Jakie są leki bez recepty na bakteryjne zakażenie? Prosze o pomoc :(

iladian direct plus, hexagan duo (globulki cena ok.30 zl), clotrimazolum masc cena ok 4zl, provag zel cena ok 25 zl sa tez tabletki

Gość gość
vagical

nie kupuj vagicalu bo to lek homeopatyczny, czyli gorszy od placebo. naukowcy juz dawno udowodnili ze sa to leki, ktore sa poprostu nieskuteczne ale sa dopuszczone do sprzedazy bo nie szkodza na zdrowie, ale tez nie lecza. polecam masc vagisil intima za 20 zl i oganiczenie slodyczy bo to sprzyja infekcjom

Gość gość
wypróbuj iladian direct plus, pomoże Ci złagodzić objawy infekcji intymnej. Dodatkowo możesz zakupić żel do smarowania skóry wokół pochwy

Gość michaP
ja brałam iladian direct plus

Gość gość
jako farmaceutka odradze ci wszystko co tu polecono. Te suplementy i masci moze by działały wspomagająco w grzybiczych zakazeniach ale nie bakteryjnych, wtedy tylko cos z antybiotykiem

Gość gość
polecam srebro koloidalne ze sklepu www.allegro.pl/Shop.php/Show?id=39304170 wyleczysz sie szybko:) Sama wytestowalam

Gość gość
Tak na szybko polecam iladian a jeśli objawy nie mijają to nie ma rady trzeba iść do lekarza po antybiotyk.