BabkaBożaBrioszka 27 Napisano 32 minuty temu Przed chwilą, pedo eunuch napisał: hahaha, chyba u ciebie było, jeżeli uważasz taki wyświechtany zwrot za cokolwiek unikalnego, roftl. Tu chodzi o kontekst. Zreszto jak zawsze na kafe i z Magdaleno. Nie chcę mi się tłumaczyć niekumatym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bob Guccione 10 Napisano 31 minut temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: Bo jest corka prezydenta i występuje publicznie. Chyba w psi patrol jej nie ubiorą. Wizerunek wszystkich dzieci powinien być chroniony włączając media społecznościowe i dzieci januszy. Kojarzysz Rodzinę Addamsów? Dla mnie oni robią z niej połączenie Wednesday z Pugsleyem. Ale ja sie na tym nie znam. Ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 442 Napisano 31 minut temu 1 godzinę temu, mr_Kumpir napisał: nom od biednego nieświadomego p3dofila Też wyłudzasz od ubogich bo są p3dofilami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 27 Napisano 30 minut temu Przed chwilą, Bob Guccione napisał: Kojarzysz Rodzinę Addamsów? Dla mnie oni robią z niej połączenie Wednesday z Pugsleyem. Ale ja sie na tym nie znam. Ok. Nom dokładnie. Nie znasz się. Ewidentnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 2 Napisano 30 minut temu Fetyszyzacja i idealizacja oraz fanowanie jak taka huba budzi we mnie odrazę ale czasem pomaga zależy czy walczysz o coś ważniejszego niż miękki UJ złamany albo gumowa pusia huh chyba se lepiej coś mądrego poczytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bob Guccione 10 Napisano 30 minut temu 5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: On chyba nie miał na myśli niczego stricte pedo, to raczej była aluzja, pod wpływem dezinformacji, do rzekomej nauki masturbacji w nowym przedmiocie. Tak mi się przynajmniej wydaje. Domyślam się. Dlatego uwazam, ze powinien czasem pomyśleć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bob Guccione 10 Napisano 28 minut temu 1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Nom dokładnie. Nie znasz się. Ewidentnie. Dobra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 27 Napisano 27 minut temu Przed chwilą, Bob Guccione napisał: Dobra. No. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRYN FEKALIN 13 Napisano 27 minut temu 5 minut temu, Bob Guccione napisał: Piszę o Wielkim Bu. Mniej więcej taki nick. A, to nie widziałem tego i nie wiem o co cho. Acz pewnie troling. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedo eunuch 3 Napisano 25 minut temu 5 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Tu chodzi o kontekst. Zreszto jak zawsze na kafe i z Magdaleno. Nie chcę mi się tłumaczyć niekumatym. ojoj, ktoś mi zabrał mój lofciany zwrocik, płaku płaku płak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 27 Napisano 24 minuty temu Przed chwilą, pedo eunuch napisał: ojoj, ktoś mi zabrał mój lofciany zwrocik, płaku płaku płak. Nie przeżywaj krasnal. Nie masz tego. Kumaty zrozumie zyeb będzie zachowywał się jak ty. Proste. No bajojajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 2 Napisano 23 minuty temu Wednesday fajna jest, w necie każda może se taka być tak jak i biznesmenem handlującymi wieżowcami w Amerika któremu żonka zdechła iksde heszke w meszke jou jou madafaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedo eunuch 3 Napisano 19 minut temu 1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Nie przeżywaj krasnal. Nie masz tego. Kumaty zrozumie zyeb będzie zachowywał się jak ty. Proste. No bajojajo twoja definicja kumatości jest pewnie równie zabawna, co kolejny odcinek telenoweli o płaskiej ziemi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 27 Napisano 17 minut temu 1 minutę temu, pedo eunuch napisał: twoja definicja kumatości jest pewnie równie zabawna, co kolejny odcinek telenoweli o płaskiej ziemi. Koło chùia mi latają twoje wnioski krasnal. Odbij jak mówi klasyk bo nudzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedo eunuch 3 Napisano 12 minut temu 2 minuty temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Koło chùia mi latają twoje wnioski krasnal. Odbij jak mówi klasyk bo nudzisz. cóż, w twoim przypadku akurat ziobro zdziwienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 27 Napisano 10 minut temu Przed chwilą, pedo eunuch napisał: cóż, w twoim przypadku akurat ziobro zdziwienia. No mnie też nie dziwi ze ciekawsze wymiany myśli można mieć tutaj ze schizofrenikami i ludźmi przez ogol uważanymi za zwyroli. Nie pisz do mnie krasnal ok? Umawiamy się tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach