Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość maszka8419

Mam uczucie obojętności

Polecane posty

Gość maszka8419

Witam wszystkich serdecznie.Piszę dzisiaj mając nadzieję że udzielicie mi jakichś porad bo mam pewien problem. Więc tak, chodzi o to że pod koniec września biorę ślub,krawcowa będzie szyła sukienkę więc nie będzie to salonowa beza. I tu zaczynają się schody,nie wiem jaką chcę mieć tą kieckę i czy w ogóle chcę ją mieć....nie ma we mnie żadnych emocji oprócz nerwów związanych z naciskiem przyszłej teściowej że już najwyższy czas. A mi się zwyczajnie nie chce....czuję się tak jakby to nie mnie się tyczyło i nie mam w ogóle poczucia że zostało tak mało czasu. Chodzę ostatnio bardzo zmęczona,spałabym na zawołanie.Ciągle mi smutno i płakać mi się chcę.Opuściłam się w obowiązkach domowych,narzeczony też daje odczuć że go zaniedbuję i to pod każdym względem nawet łóżkowym.Póki co nie mówi mi tego wprost-kwestia czasu. Kiedyś bym bez niego nie zasnęła teraz marzę o tym by spać sama,żeby mnie nie dotykał,nie przytulał nie całował w ogóle nic ode mnie nie chciał.Nie wiem co się ze mną dzieje.Mam 30 lat i pierwszy raz tak się czuję.Lekarz mówi że to nie są stany depresyjne tylko przemęczenie że powinnam się porządnie wyspać i będzie ok-ale czy na pewno? może pod względem fizycznym nic mi nie jest ale psychicznym? a może nie powinnam brać tego ślubu,może nie jestem gotowa? a może to nie ten? dwa lata razem było ok przecież.....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować