Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćJEDEN

Dlaczego jak dziewczyna ma ładne piersi, to najczęściej pusto w głowie?

Polecane posty

Gość gość
Swoją starą wygoń głupcze. Możesz sobie mnie nie chcieć to jest forum publiczne i każdy ma prawo pisać co uważa. Mamy wolność słowa. Załóżcie sobie forum prywatne i stwórzcie kącik wzajemnej adoracji i dlaczego te 'z wymionami' są takie wybredne a deski aseksualne itp. Sam temat mówi coś na temat autora i mu przytakujących.

Gość gość
Następny z tych młodzieniaszków z wielkimi aspiracjami, któremu życie utarło nosa. Głupio jest ci się teraz pokazać z inteligentną deską jak przez tyle lat się kreowałeś na niewiadomo co.

Gość gośćJEDEN
!!! UWAGA !!! Jako ze w tym watku pojawila sie masa zarzutow, ze autor nie moze kogos znalezc, jako autor, czynie rowniez ustalenia uwagi, ktore nalezy przyjac przed kolejnymi wypowiedziami. Mianowicie: do stwierdzenia czy duzy odsetek kobiet posiada zielone wlosy, nie jest potrzebne stwierdzenie, czy ta kobieta go (autora) chce, czy nie chce. Podobnie do stwierdzenia, ze jesli kobieta ma ladne piersi, to najczesciej ma niewiele w glowie, tez nie potrzeba, zeby ona go chciala lub nie. Proszę o wziecie pod uwage powyzszego. Osoby, ktore maja problemy z interpretacja tego, co wyzej napisane, nie beda uwzgledniane w daleszej czesci rozmowy i beda traktowane, jako dowod postawionej wyzej tezy. Na koniec zostanie opublikowany raport z badania.

Gość gość
Na wschodzie jest przede wszystkim więcej naiwnych i szukajacych okazji. One też są deskami :(

Gość gość
Jest wiele kobiet, pięknych, inteligentnych, z dużym biustem, ale one już są zajęte, a jak nie są to na takiego leszcza i prostaka nie spluną. Jest też masa "takich sobie", które też nie chcą splunąć na ciebie bo wszystkie obraźliwe nazywasz, a to deska, a to pusta z wymionami. Zacznij od siebie.

Gość gość
A zostań sobie starym kawalerem:-P masz jakieś wymagania z d*upy wzięte, jakoś inni nie mają takich problemów. Pięknych i rozgarniętych kobiet nie brakuje, tylko, że najczęściej są już zajęte.

Gość gośćJEDEN
stary włożył mi śmierdzacego pena w ryj , w ododatku osranego a ja go jebie matke tesz

Gość gość
Tak, jesteś z patologii i dysfunkcji, zgadłam.

Gość gość
A skąd mam wiedzieć dlaczego spotykasz kobiety mądre ale bez biustu albo z ładnym biustem ale nie wystarczająco mądre. Chociaż nie wiem czy w ogóle była tam jakaś mądra.:-P Co one w tobie widziały?

Gość gośćJEDEN
Powyższe wypowiedzi wiele wnoszą do moich badań :) Wiele w kwestii poparcia postawionej tezy.

Gość gośćJEDEN
Pewnie jakbyś mnie spotkała to wielokrotna masturbacja w ciągu doby z orgazmami wielokrotnymi nie byłaby ci obca. Nooooo, ale jak to typowa kafeterianka, ty masz faceta od tego ;) Pozdrowionka

Gość gość
Idź być zajebisty gdzie indziej. Dlaczego nie poznajesz pięknych, mądrych i z biustem? Odpowiedz sobie sam.

Gość gość
Nie zmieniaj tematu :-P

Gość gość
Nie warto sie nad tym zastanawiac. Im szybciej to zrozumiesz i przyjmiesz za pewnik, tym lepiej dla ciebie. Zastanawia mnie ile masz lat, skoro zastanawiasz sie nad tym. Jesli chcialbys znalezc inteligentna dziewczyne z duzym bistem, zapraszam do Wloch :)

Gość gośćJEDEN
moze faktycznie zle postawilem pytanie - powinno byc - dlaczego w polsce mamy do czynienia z taka sytuacja... ale mleko juz sie rozlalo, dlatego kontynuujemy badanie tego tematu :)

Gość gość
Nie odpisuj sobie sam. Jak to koorwa widać. Akurat jakaś inteligentna kobieta by zapraszała chłopca z pretensjami :D

Gość gość
Przecież wiemy, że to tylko prowo:-P a co to za badania, o których wspominałeś?

Gość gość
a ja się nie dziwię, że każdy tak uważał > Każdy który dostał KOSZA :) Naucz się czytać ze zrozumieniem. Już ci napisałam, są kobiety takie jak byś chciał, ale cię nie chcą = są głupie :) Twoje ego cię przerosło, to ze jesteś ładny dla rodziców nie oznacza tego że innym musisz się podobać :P spadaj na drzewo bulwersie

Gość gość
ze wielu ciebie porzada > przepraszam, co robi? hahaha :) wątpię w twoje wykształcenie

Gość gośćJEDEN
!!! UWAGA !!! Jako ze w tym watku pojawila sie masa zarzutow, ze autor nie moze kogos znalezc, jako autor, czynie rowniez ustalenia uwagi, ktore nalezy przyjac przed kolejnymi wypowiedziami. Mianowicie: do stwierdzenia czy duzy odsetek kobiet posiada zielone wlosy, nie jest potrzebne stwierdzenie, czy ta kobieta go (autora) chce, czy nie chce. Podobnie do stwierdzenia, ze jesli kobieta ma ladne piersi, to najczesciej ma niewiele w glowie, tez nie potrzeba, zeby ona go chciala lub nie. Proszę o wziecie pod uwage powyzszego. Osoby, ktore maja problemy z interpretacja tego, co wyzej napisane, nie beda uwzgledniane w daleszej czesci rozmowy i beda traktowane, jako dowod postawionej wyzej tezy. Na koniec zostanie opublikowany raport z badania.

Gość gość
Potwierdziłam twoją tezę, 1)żadna 10 nie zechce 2) każda która da ci kosza ma rozum nie ten,więc się nie produkuj przecież OSTATECZNIE ROZWIĄZAŁAM TWÓJ DYLEMAT przecież pomogłam rozwiązać zagadkę buraczku :) porząda HAHAHAHA

Gość gość
na razie pozostaje to w sferze tajemnicy - dlaczego tak jest... > HAHAHAHA miś dalej swoje :D

Gość gość
ten gość dobrze prawi, masz swoją ukrytą prawdę, teraz marsz do lustra

Gość gość
ale cie kolego obsiadly wspolczuje ci, bo uderzyles w dwa najwieksze kompleksy polskich dziewczyn (NIE WSZYSTKICH) oczywiscie - ale tu masz smietanke...

Gość gość
też to zauważyłam, skąd nagle tylu gości się tu wzięło? To pozostaje w sferze tajemnicy mówiąc językiem autora

Gość gość
Celowo ktoś wymyślił taki temat i ma teraz polewkę, że tyle osób się przejęło.

Gość gośćJEDEN
Spokojnie - każda wypowiedź jest potrzebna do moich badan na razie z niewielka medianą szkicuję rozkład gaussa i mam bardzo ciekawe spostrzezenia :) opublikuje, kiedy zbierze sie wiecej wypowiedzi, bo na razie wychodzi mi znieksztalcony nieco obraz - jak sadze przez fakt wypowiadania sie jednej osoby za kilka roznych osob

Gość gość
Kurwa jakie to życie byłoby proste kierując się ideologią (uwaga, trudne słowo) autora. Każda która mnie nie chce jest głupia* :D * słowo można zamienić innym dowolny, np. pusta, tępa dzida, szmata , dziwka itd wg uznania Słuchaj jestem facetem i jakoś nie mam problemu z kobietami, owszem o taką trzeba się postarać, inne same się ustawiają w kolejce, trochę powątpiewam w twoją atrakcyjność skoro nie potrafisz sobie znaleźć kobiety a jak pojawi się jakaś która zasugeruje że jest dość atrakcyjna natychmiast na nią najeżdżasz. Podobnie jak kilka osób w tym wątku uważam że problem leży w tobie, a to co zarzucasz innym najwyraźniej dotyczy ciebie

Gość gość
a ja myślę, że autor jest skończonym idiotą szukającym ideałów prosto od chirurga plastycznego. Obraża "deski" dając im do zrozumienia, że w ogóle nie są kobiece i nie znajdą faceta, bo są niefajne i obraża"cycate", uważając , że są głupie i są tylko na tzw. "raz". Gdybym był wróżbitą maciejem, to nie wróżyłbym ci stałego związku. Tyle ode mnie.

Gość gośćJEDEN
Zebrany material juz pozwala na pobiezna analize problemu, ale poczekamy jeszcze :) aby miec lepsze swiatlo problemu - musi sie wiecej osob wypowiedziec o roznych godzinach - wtedy prawdopodobienstwo wypowiadania sie zroznicowanych osobowo osobnikow wzrosnie zgodnie z prawem kafally'ego