Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćJEDEN

Dlaczego jak dziewczyna ma ładne piersi, to najczęściej pusto w głowie?

Polecane posty

Gość gośćJEDEN
!!! UWAGA !!! Jako ze w tym watku pojawila sie masa zarzutow, ze autor nie moze kogos znalezc, jako autor, czynie rowniez ustalenia uwagi, ktore nalezy przyjac przed kolejnymi wypowiedziami. Mianowicie: do stwierdzenia czy duzy odsetek kobiet posiada zielone wlosy, nie jest potrzebne stwierdzenie, czy ta kobieta go (autora) chce, czy nie chce. Podobnie do stwierdzenia, ze jesli kobieta ma ladne piersi, to najczesciej ma niewiele w glowie, tez nie potrzeba, zeby ona go chciala lub nie. Proszę o wziecie pod uwage powyzszego. Osoby, ktore maja problemy z interpretacja tego, co wyzej napisane, nie beda uwzgledniane w daleszej czesci rozmowy i beda traktowane, jako dowod postawionej wyzej tezy. Na koniec zostanie opublikowany raport z badania.

Gość gość
musi sie wiecej osob wypowiedziec o roznych godzinach > Tak, tak, jasne, ekhm popracuj jeszcze nad tym, wymyśl jeszcze parę innych ników bo na razie uderzasz z gościa, ale to drobiazg...a ode mnie dostałeś już poprawna odp na dręczące cię pytanie, wystarczy po nią sięgnąć

Gość gość
A co będziesz robić doktorat o cyckach?:-D

Gość gość
autor chyba psychologie skonczyl - no nie moge - gosc ma talent

Gość gość
Są też piękne, mądre dziewczyny z dużym biustem, szczupłe, bez kompleksów, ale one już są zajete i niestety, ale żadna taka 10-stka nie chce mieć z tobą nic wspólnego. Bierz taką, która cię zechce, to będzie dziewczyna taka jak ty, 0-3, zakompleksiona, będzie się starała udowodnić, że jest lepsza. Po co ci pewna siebie, super dupa? Żeby sobie to brzydkie ego podnieść?

Gość gośćONA
bierz mnie :) mój ideale mistrzu ciętej riposty :) błagam......!

Gość gośćONA
błagam..... daj mi go do buzi 😘 spełniam kryteria mam spory biust i nie jestem głupia bo przeciez tak mocno cię pragnę

Gość gość
To co, chcesz to 1 a to co możesz mieć to 2. Będziesz miał dziewczynę, na swoim poziomie atrakcyjności i intelektualnym. :D

Gość gość
pieta achillesa polskich kobiet - nic dziwnego, ze juz 100 wypowiedzi w tak krotkim czasie

Gość gość
Mały biust? Nie brakuje kobiet z dużym biustem w Polsce. I mądrych.

Gość gość
Najlepiej spotykaj się z obiema kobietami :-P jedna zaspokoi cię na poziomie estetycznym, a druga na poziomie intelektualnym, duchowym.:-D Widzisz jakie to proste.

Gość gośće
ciekawe, co piszesz musisz byc kobieta

Gość gość
Duży biust i szczupła sylwetka to standard w Polsce, stad tyle operacji. Intelekt itp. to już zależy od osoby, priorytetów, pochodzenia.

Gość gość
"nic dziwnego, ze juz 100 wypowiedzi w tak krotkim czasie" Nie przeczytałeś wszystkiego, autor odpowiada sam sobie, stąd tyle wypowiedzi w tak krótkim czasie, oczywiście korzystając z okazji ubliża tym kobietom które nigdy nie były w jego zasięgu. Im wiekszy poziom frustracji autora/autorki tym więcej wpisów, tutaj zawsze tak jest

Gość gość
ale autor juz dosc dawno sie nie wypowiada... a tym bardziej nie jest sfrustrowany... przynajmniej ja tego nie widze, a jestem kobieta...

Gość gość
I jak tam :-) są już wyniki badań?

Gość gość
Nie powinien mieć problemu ze znalezieniem partnerki z ładnymi piersiami i mądrej, jeśli sam taki jest i ma coś ładnego.

Gość gość
Wypowiada się, z gościa daje

Gość gość
Ależ jest sfrustrowany.

Gość gość
no to ja nie widze, zeby ktos z goscia bronil zaciekle tezy autora i byl sfrustrowany... dziewczyny, dajcie sobie spokoj, bo celowo was podkrecil i poszedl sobie, a ty/wy jak te kompleksiary siedzicie i na sile cos mu chcesz/chcecie udowodnic...

Gość gość
Nie ma czego udowadniać ale można się pośmiać :-D

Gość gośćJEDEN
Zachęcam do wypowiedzi.

Gość gość
tzn co mam powiedzieć? dlaczego nie chce cię żadna o typowanych przez ciebie parametrach? daj swoją fotę bo z wykształceniem juz się wysypałeś, teraz ocenimy twój wygląd, wszystko oczywiście w celach merytorycznych, zmierzając ku rozwiązaniu twojej zagadki

Gość gość
chciałbyś ideał inteligentna i z dużym biustem do tego szczupła i ładna, a nie bierzesz tego pod uwagę że piersi mogą się powiększyć po ciąży, miałam niewielki biust mis B , po ciąży i zakończeniu karmienia nosze D, rozm 38 ,

Gość gość
Tak autor chcę dostać swój ideał który mu się należy jak psu buda. W końcu świat schodzi na psy a on taki ładny, już się ogłaszała jakaś szmata że mu loda zrobi bo to jej ideał i mistrz w ogóle och ach

Gość gość
Ta szmata, o której piszesz to był podszyw, kiedy wy to zrozumiecie? Przecież ta cała "ona" musiałaby być skończoną kretynką żeby popierac takie postulaty, a nawet jeśli to faktycznie kobieta to pewnie sporo jej brakuje do ideału, autor nie chciałby na nią spojrzec w rzeczywistości, więc to wyklucza fakt że jednak kobieta to napisała. A jeżeli ona jest miss świata ma wszystko na swoim miejscu to z kolei odwrotna sytuacja i tym razem ona miałaby go w dupie. Chyba jasne że coś nie pasuje

Gość gość
teraz tylko prosi sie, zeby wkleic cycata i inteligentna wloszke, a pogryza monitory...

Gość gość
To wklejaj nie rozumiem w czym widzisz problem? To że autor to dupa i odpowiada sam sobie podszywając się pod kobiety i tak każdy widzi. Powtarzam żadna (ani płaska ani cycata) kobieta by go nie poparła

Gość gość
Możesz wkleić :-P tylko skąd mamy wiedzieć czy jest wystarczająco inteligentna?

Gość gość
no jak to skąd, jeżeli na zdjęciu, u jej boku zobaczymy wyrób mężczyznopodobny to jasne że jest inteligentna :)