Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćJEDEN

Dlaczego jak dziewczyna ma ładne piersi, to najczęściej pusto w głowie?

Polecane posty

Gość gość
Wielu facetów lubi ładne i głupie ;)

Gość gość
Pogryziemy monitor? A to czemu? Bo autor nie może znaleźć kobiety, która by mu odpowiadała fizycznie i intelektualnie? Aż takie trudne to nie jest jak się nie wyglada jak potwor i nie jest ostatnim c***jem.

Gość gość
Proponuję pannę jpg albo redtuba tam każda będzie twoja, a słyszałem że tym ponoć mierzysz inteligencję u kobiet

Gość gość
up!

Gość gość
Masz jakieś pretensje?

Gość gość
k***a dlaczego nie widać postów?

Gość gość
serwery nie wyrabiaja, bo autor tematem trafil w sedno :)

Gość gość
Tak w sedno :-P własnej głupoty.

Gość gość
a coo? olała cie z góry własnymi odchodami :D? lepiej zrobic nie mogł psychopato

Gość gość
włóż kij w mrowisko ;)

Gość Afrodinozaur
Zgadzam się z autorem rękami i nogami.

Gość gość
Życie uczucioweDlaczego jak dziewczyna ma ładne piersi, to najczęściej pusto w głowie? Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Dlaczego jak dziewczyna ma ładne piersi, to najczęściej pusto w głowie? Dodaj do ulubionych Poprzednia1234 5 Następna gość dziś Wielu facetów lubi ładne i głupie oczko.gif gość dziś Pogryziemy monitor? A to czemu? Bo autor nie może znaleźć kobiety, która by mu odpowiadała fizycznie i intelektualnie? Aż takie trudne to nie jest jak się nie wyglada jak potwor i nie jest ostatnim c***jem. gość dziś Proponuję pannę jpg albo redtuba tam każda będzie twoja, a słyszałem że tym ponoć mierzysz inteligencję u kobiet gość dziś up! Zgłoś gość dziś Masz jakieś pretensje? gość dziś k***a dlaczego nie widać postów? gość dziś serwery nie wyrabiaja, bo autor tematem trafil w sedno usmiech.gif gość dziś Tak w sedno jezyk.gif własnej głupoty. gość dziś a coo? olała cie z góry własnymi odchodami smiech.gif ? lepiej zrobic nie mogł psychopato gość dziś włóż kij w mrowisko oczko.gif Afrodinozaur dziś Zgadzam się z autorem rękami i nogami. INNE TEMATY Z TEJ KATEGORII ............. milczę.................. Zdradzil mnie... i teraz prosi o wybaczenie... i co, wybaczyc?? cekoladaaaaaa dziś heheh to pytanie zadane przez autora to jak z jakiegos glupiego kawalu o blondynkachjezyk.gif ,tak mi sie jakos dziwnie skojarzylo.Dziewczyna ma ładne piersi bo widocznie stała w kolejce po takie i dostała je w zamian za rozum i dwie półkule trafiły w inne miejsce

Gość gość
zaraz znów przyleci i się zacznie :)

Gość cekoladaaaa
A ja stanelam najpierw w kolejce po szybkość i zwinnosc :P dlatego zdazyłam tez po piersi i rozum heheh;) miłej nocy wszystkim;)

Gość gość
Chłopie weź sobie i odlej z silikonu takie piersi jakie Cię intererują i noś przy d***e !

Gość gość
Akurat to prawda, nie wiem skąd się bierze taka zależność. U mnie na medycynie praktycznie wszystkie dziewczyny mają malutkie piersi (w tym ja), a dziewczyny, które znam i zakończyły wcześnie edukację to mają duże piersi. Do tego czarna kreska pod oczami, legginsy i szukają ojca dla swoich dzieci z imprezy.

Gość gość
też zauważyłam taka zaleznośc,najbardziej inteligentne to te z mniejszymi cyckami chociaż bywają wyjątki,ale zdecydowana większość biuściastych jest średnio mądra

Gość gość
Ależ wy potraficie deski wymyślać "teorie", żeby tylko się pocieszyć.