Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny umowilibyscie sie z chlopakiem starszym od was o ponad 10 lat?

Polecane posty

Gość gość

co?

Gość gość
moja znajoma zostawila meza dla takiego, ktory jest starszy od niej o 20 lat, takze spoko

Gość gość1111
ja tak ;-)

Gość gość
ponad 10 lat czyli 11 , 15 czy 19 lat różnicy między wami jest?

Zależy w jakim jest się wieku. Dla 18 prawie 30 latek wg społeczeństwa jest za stary, ale dla 40-stki - 50-latek już nie.

Gość gość
tak- patrzę tylko na starszych, knypki po 20 stce to przygłupy bez perspektyw i wartości.

Gość Zeby kogoś nazwać
chopakiem to powinien być przed 20-stką. To ile ma ta wybranka? 8 lat? :O

Gość gość
Ja jak mialam 19 lat to bylam w zwiazku z 32 latkiem. Przez kolejnych 5 lat. Potem umiawialam sie z 23 latkiem i szczerze mowiac obydwoje byli na tym samym poziomie (niedojrzali emocjonalnie)

" Zeby kogoś nazwać dziś chopakiem to powinien być przed 20-stką. To ile ma ta wybranka? 8 lat? pechowiec.gif ' :) :) :) 10/10

Gość gość
mam 20 spotykam sie z 36 latkiem ;-)

Gość gość
tak. Mam 12 lat starszego męża. Jest nam razem bardzo dobrze już prawie 10 lat

Gość gość
Mialam dwa lata starszego od siebie i powiedzialam sobie ze nigdy wiecej,bardzo sybko sobie jajka oproznil i koniec nic go wiecej nie interesowalo.Teraz ju prawie piec lat jestem z facetem ktory jest 13 lat starszy odemnie, jest mi z nim bardzo dobrze nie musze pracowac ani gotowac, Ale za to on moze sobie wemnie ladowac kiedy chce i jak chce, robie mu czasami loda to jest zachwycony, narazie nie szukam innego bo on mnie zaspokaja a laduje we mnie az po same jaja.

Gość gość
Moja ciotka miała 19 lat,jak zaczęła sie ze swoim mężem spotykać. Miał 36 lat. Wszyscy tłumaczyli,ze za stary itp,nie docieralao. Teraz on ma 78 lat,a ona ledwo po 60.Masakra,dziadek i pełna życia kobieta. Nigdy!!!!osoby ,będące w takich związkach,pomyslcie o przyszłości.

Gość gość
Zaraz po studiach spotykalam sie z facetem o 15 lat starszym od siebie ale wogole na te lata nie wygladal byl dziany na wszystko dostawalam co tylko sobie umyslalam, nawet bylam trzy tygodnie z nim na urlopie na florydzie, Wiedzial co kobieta w lozku potrzebuje i mal tez ta kobiete czym zadowolic, jedno mi tylko przeszkadzalo ze nie mogla na jezdzca sobie na calosc pozwolic bo gdy na calego sie nabilam to bole mialam, ale na pieska bylo okey i jak na plecach lezalam a nogi w gorze trzymalam to bylo wspaniale. Teraz jestem mezata i dzieciata,ale wspomienia zostaly i nikt mi tego nie zabierze co przezylam to moje

Gość gość
Zalezy w jakim bym byla wtedy wieku....

Gość gość
Chłopakiem? Czyżbyś mieszkał z rodzicami i nawet nie zauważył, że czterdziecha się zbliża :D?

Gość gość
Kiedyś jak najbardziej tak, ale teraz już nie, bo za stary by już był...