Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ateiści to w większości nieszczęśliwi, sfrustrowani i puści ludzie...

Polecane posty

Gość gość

Ich życie nie ma większego sensu, tylko ciagle zyją antyklerykalizmem, walką z Bogiem, ciagle chcą udowodnic innych, ze Boga nie ma, niby mowią ze religia ich nie interesuje, a ciagle o niej mowią, to jakas mania

Gość gość
Kiepskie 1/10 Nie dam się sprowokować

Gość gość
niewolnicy czarnych złodzieji i przebrzydlych manipulatorów ,tez nie dam sie zwieść, s*******e

Gość gość
gość - typowy ateista oszołom, mysli ze jak ktos wierzacy to od razu katolik...

Po mojemu, podobnie jak katolicy.. Nieszczęśliwi, sfrustrowani, nawiedzeni...

Gość tak słabe
że nie chce mi się nawet logować

Gość gość
katol szczęśliwy :D ze nakradł oszukał ludzi s*******n i teraz sie pnie do boga ?

Katolicy i ateiści mają wiele wspólnego. Jedni i drudzy próbują "uszczęśliwiać" innych na siłę. I rozmowa z jednymi i drugimi przypomina grę z gołębiem w szachy . . .

Gość gość
Nieszczęsliwi może i nie, ale sfrustrowani na pewno co widać po tym jak wielkim jadem pałają do katolików czy ludzi z innych wyznań.

Gość gość
hengist oszołomie ty sam przecież jesteś prawie że katolikiem, bo wierzysz w prawie to samo co oni, więc tak się nie dystansuj od nich bo to śmieszne

Gość gość
Na kafeterii ciagle widac ataki na wierzących, katolikow, zydow i muzulmanow w szczegolnosci. Nawet na forum o ciąży co chwile pojawia sie jakis psychol :O

Gość gość
Internetowi ateiści-napinacze piszący o tym wszędzie, faktycznie mają coś z głową.

Gość gość
Najsmieszniejsze jest to, ze ateisci to 3-5% polskiego spoleczenstwa, a krzyczą jakby ich było ze 30-50% :D To tak jak z niskimi facetami, kurdupli zawsze najbardziej widac i slychac

[20:06 - ateistów w polsce jest z 50-70% wg moich obserwacji... Schemat zawsze ten sam: ochrzczony, po komunii, bierzmowany, ale twierdzi że Bóg jest tylko wymysłem...

Gość gość
heh oni myslą o Bogu, wtedy gdy go potrzebują :O

Ateiści to ludzie oświeceni.nie dają sobie wmówić istnienia Boga takiego którego próbuje się im narzucić.Katolicy to idioci wierzący w Jezuska i niepokalane poczęcie jak zacofani! Historie Chrystusa miało taką samą wielu innych świętych! Wystarczy chcieć się dowiadywać czegoś wiecej niż to co nam wpajają.Kiedyś mordowano za wiarę a teraz wielce dobro i świętość ? Obraz Chrystusa to zwykły kult słońca taki jaki wyznawano wieki temu tylko pod inną postacią i są na to dowody.Ludzie oświećcie się!

Gość
To moze odpowiecie mi watpiacemu, czy Bog protestantow i Bog katolikow to ta sama istota ? Bo protestantom pozwala na antykoncepcje, osobom rozwiedzionym na sakramenty, protestanckim duchownym pozwala na malzenstwo, a nawet godzi sie na biskupa kobiete. A Bog katolikow to wiadomo... Wiec czy to jest inny Bog, czy tez dla nich jest wersja "light" a wersja ciezka i niewygodna jest dla "polaczkow" :-) ?

Polecam książki Davida Icke'a bardzo znany i madry człowiek, który mówi prawdę na temat religii i itp mając na to dowody. Wielu ludzi słucha jego wykładów bo ma coś mądrego do posiedzenia.W przeciwieństwie do księży, którym zadasz pytanie a on ślepo we wszystko wierząc potrafi tylko powiedzieć ci " miej wiarę" lub "bóg cię kocha". Wymigując się od odpowiedzi.

Gość
>>Polecam książki Davida Icke'a bardzo znany i madry człowiek,<< Nie wiem czy odpowiedzialas dla mnie, ale jesli tak to dziekuje, ale nie skorzystam. Bo juz mam wlasne zdanie na ten temat, a chcialbym uslyszec, co maja do powiedzenia w tej sprawie fundamentalisci katoliccy.

Pisałam do ogółu.Nie każe przyjmować jego punktu widzenia.Ale wiele rzeczy może zaciekawić.

Gość gość
Ateisci to 3-5% polskiego społeczeństwa. Widać że nie na tym świecie żyjesz, 30-50% które wymieniles/as to za mało. Przestańcie wkońcu dzielić ludzi na wierzacych lub niewierzących. To się już nudne robi. Co z tego że ktos wierzy jak w życiu codziennym jest np. złym człowiekiem, mowa także o niewierzacych. Każdy ma własne przekonania. Jestem ateistą i dobrym człowiekiem, bo taki mam charakter, podejście do zycia, sumienie itp. Więc to że ktos wierzy czy też nie, mnie nie obchodzi, ważne jakim na prawde jest człowiekiem na codzień i co ze sobą reprezentuje.