Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety jakich używacie kosmetyków?

Polecane posty

Gość gość

kupujecie drogie, tanie czy wszystko wam jedno czym myjecie np.włosy? Ja używam oriflame ale czy ja wiem, czasem wole kosmetyki z biedronki , Avon wcale nie lubię chyba nie ma takiej różnicy w tych kosmetykach jak myślicie??

nie przywiązuję do tego wagi wybieram jak najmniej chemiczne, raczej tańsze, teraz akurat mam fazę na ładne zapachy i tym sie kieruję, oprócz tego, żeby mnie nie uczulały

Gość gość
wyłącznie kosmetyki naturalne bez parabenów

Gość gość
ostatnio kupowałam żele pod prysznic isana za 2,20 w rosmanie szampon czym tanszy chyba lepszy tylko jakis krem na przebarwienia by sie przydał taki skuteczny i podkład dobry a reszta wsio ryba. Denerwuje mnie ze mam tyle kosmetyków a wszystko jakies takie mierne drogie tez mam ale nie widze rewelacji

Gość gość
podkłady jakie uzywacie?

Gość gość
Podkład mam Armani Maestro, tusz Diora, a resztę jak najtańsza. Szampon nie ma większego znaczenia, tak mowia fryzjerzy, chyba ze masz jakiś problem i musisz używać specjalnego.

Gość gość
ten 123 perfect jest fajny a ten diora jaki jest? ja mam tanie drogie i faktycznie ten drozszy jest lepszy tusz mam z oriflame i jest super ale i tak nie lubię rzęs malować.

Gość gość
Mói kosmetyk bez którego nie mogę się obyc to ziemia egipska bikor. Uzywam jej od ponad roku i ciagle się nie konczy.