Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie moge znalezc partnera na zycie

Polecane posty

Gość gość
jakoś większość ludzi dobiera się w pary i nie poświęca życia na szukanie wydumanego ideału. Jeśli księżniczka na ziarnku grochu poznała tak wielu facetów i oni wszyscy byli źli, to z księżniczką jest coś nie w porzadku.

Gość autorka powyzszego tematu
gość dziś jakoś większość ludzi dobiera się w pary i nie poświęca życia na szukanie wydumanego ideału. Jeśli księżniczka na ziarnku grochu poznała tak wielu facetów i oni wszyscy byli źli, to z księżniczką jest coś nie w porzadku. x idac tym tokiem oceny - wszyscy faceci, ktorzy sa jeszcze sami a poznali juz niejedna kobieta maja ze soba cos nie tak , czyli by sie zgadzalo, ze mozna znlezc normalnego:O

Gość autorka powyzszego tematu
chcialam napisac , ze NIE MOZNA znalezc przez to normalnego mezczyzny, bo z kazdym facetem jest cos nie w porzadku, skoro jest pelno wolnych facetow i zadna im nie odpowiada:(

Gość gość
Nigdy nie znudzi ci siezwalanie winy na innyh?

Gość gość
Wszyscy faceci byli beznadziejni, tylko królewna taka wspaniała, och, ach. Znam ten typ kobiet, wiać od takich należy jak najdalej.

Faceci zaczęli jak zwykle zaprzeczać, a co najważniejsze najbardziej zaprzeczają Ci, którzy sami nie potrafią stworzyć dłuższych związków 🖐️

Gość gość
skoro nie mozesz znalezc nomalnego faceta to poszukaj sobie kobiety,przeciez one wszystkie sza doskonale

Gość gość
znalam fajnych facetow ale wybralam najgorszego.

Gość gość
faceci szukaja tylko seksu.

Gość Heniuś
"Szukalam wiele lat na portalach - otorzylam oczy na to jacy sa faceci. Porzadny facet na cale zycie nie istnieje" - typowe pitolenie pasztetu internetowego, którego życie kręci się wokół portali, telepierdów i problemów - problemów, które są esencją życia takiego paszteta i jeśli ich brakuje to nasz dzielny pasztet sam je stwarza lub wręcz bierze prosto z sufitu swojej niezrównanej kopuły :) Normalny człowiek idzie do pracy, potem na trening a potem spotkać się jeszcze ze znajomymi. Ale pasztet sportem gardzi (pracą często też) a jego znajomi to co najwyżej inne pasztety z netu :) Normalny człowiek gdy ma problem to go rozwiązuje - pasztet natomiast tylko ciągle gada o tym, dlatego mamy tu pierdyliard tematów o wiecznie odchudzających się, szukających drugiej połówki, będących w toksycznych związkach itp. itd. etc. zabiedzonych pasztecikach :) Normalny człowiek myśli logicznie i trzeźwo - pasztet nie potrafi nawet dostrzec winy w sobie tylko o wszystko obwinia innych, albo chce poznać faceta który byłby zarówno wysoki, jak i średniego wzrostu :) Dzień w dzień nie spotkałem nikogo normalnego kto trzymałby z pasztetem. Za to wystarczy raz w miesiącu odpalić przeglądarkę i mam na dzień dobry tuzin pasztetów narzekających, że nie ma normalnych ludzi :) Tylko prędzej świnia zacznie latać, niż pasztet internetowy zrozumie, że normalnym ludziom nie ma nic do zaoferowania.

Gość gość
nie chwal sie

Gość gość
nie zawsze jest tak jakbysmy chcieli.

Gość kobieeeeeeeeeeeeeeta
Ja rozumiem autorkę, czuję dokładnie to samo. Ktoś napisał , że na dyskotekach się nie szuka . To ja pytam gdzie się szuka? Na portalach też się nie szuka a to niby dlaczego? Są rożne portale dla tych, którym chodzi tylko o sex i dla tych którzy szukają związku ..... Chyba , że mezczyzni są tak niedomyślni , że nie widzą różnicy.... Ja również na swoje drodze spotykam albo macho, którzy myślą , że od razu im skoczę do łózka, zaliczą i pójdą albo nieudaczników bez pracy bez ambicji a do tego maminsynków. Mogłabym jeszcze więcej napisać ale po co i tak wszystko zostanie zanegowane .

Gość gość
to prawda

Gość gość
taaa, jaasne, jestesmy wszystkie " księzniczkami" bo nie odpowiadają nam faceci: chlejący na umór( mam 2 koleżanki, które takimi bnie pogardziły i teraz maja mezów) z poczuciem wyższości po szkole podstawowej, który to jeden z drugim" zaprowadziłby porządek w tym kraju, a wszyscy dookoła to dupki" maminsynkowie, którzy po pierwszej randce układają sobie cały scenariusz łacznie z ilościa przyszłych dzieci, oczywiście" o ile moja mamusia cię zaakceptuje" Dziekuje, postoje. Wolę byc sama . Ale ja nie pisze tematów, jak trudno poznac normalnego. w dyskotece normalnego się nie znajdzie.

Gość gość
Tez chce Ale nie moge :( a tak mi kogos brakuje :(

Gość gość
A ja zapytam z ciekawości - co wy sobą dziewczyny reprezentujecie? Bo ja jako porządny facet to wręcz jestem zniechęcony takim gadaniem bo czuje od razu na wejsciu ze jestem tym "złym" i musze cos udowadniac.

Gość gość
A ja juz nawet z paroma w lozku bylam i spelnialam ich zyczenia i pomimo tego dalej szukam i z kazdym nastepnym sie stukam

Gość gość
chce poznac chłopaka rudego

Gość gość
ja nie mam szczescia do facetow.