Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetka 1990

Zlinczujmy tutaj tę sukę

Polecane posty

Te która od dr Chazana domaga się pieniędzy! Z jakie racji, co ona jest w ciemie bita???? Potrafiła sobie zrobić in vitro a tutaj nie wie gdzie ciąże ma usuwać, kawał szmaty i tyle. Dr. Chazan nie jest jej nic winien. Oni ją przepłacili, bo PO chce zniszczyć katolików.

Gość gość
Zgadzam się. Chociaż raz ktoś obiektywny.

Gość gość
tez sie zgadzam, ustawiona nagonka, znalezli sobie kozla ofiarnego, rozdmuchali w mediach, a rzad pewnie po cic****akas niewygodna ustawe dla ludzi wprowadzil. Tak jak to bylo z Marszem Narodowym z ktorego zrobili afere krajowa, policjanci sprowokowali bojki, zrobili nagonke w mediach, a rzad po cichu wprowadzil ustawe przyzwalajaca na uprawe GMO w Polsce, o ktorej oczywiscie media nic nie wspomnialy, bo mialy temat zastepczy.

Gość gość
S/ P/ I/ E/ R/ d/ a/ l/ a/ Ć k/ u/ R/ wy

Gość gość
mam nadzieję, że bydlakowi się nie upiecze...dobrze że tak głosno o tej sprawie, osobiście chciałabym mieć wgląd w listę nawiedzonych lekarzy...omijałabym szerokim łukiem takich hipokrytów

Gość gość
takim lekarzom pewnie zwisa czy bedziesz ich omijac czy nie, oni wola sie poznie nie smazyc w piekle.

Gość gość
jestem lekarzem i ile bym dal zeby wielu mioch pacjentow mnie omijalo.

Gość gość
mnie tez zwisa, co z ich sumieniem...ja mam własne i nie będzie mi nikt niczego narzucał

Gość gość
gosc 9:30... Nie bedzie mi nikt zla narzucal i mowil jak poprawnie podlog ich zepsutych sumien.

Gość marek krupski
Katolickie ś****wa won. Zniszczyć Chazana

Gość gość
tluki to sobie idzcie do lekarza ktory nie ma sumienia nikt wam nie kaze isc do lekarza z sumieniem. kto wam cos kaze? lekarz z sumieniem?Co wam kaze? Z mozgiem macie cos nie tak?

Gość gość
a "lekarzowi" któremu doskwiera nadmiar pacjentów proponuję zmienić zawód

Gość gość
Z mózgiem to miałko, ale to biedne dziecko, które "fałszywy doktorek z sumieniem" skazał na cierpienie, o rodzicach nie wspomnę. Ani razu również nie pojawił się w szpitalu, w którym dziecko przyszło na świat aby zobaczyć swój ocalały cud :/

Gość gość
nie nadmiar pacjentow tylko ich sposob bycia, stosunek do lekarza, roszczeniowosc, chamstwo, gburowatosc.

Gość gość
skad wy wiecie co to dziecko czulo i czy cierpialo? Znalezli sie jasnowidze z kafeterii.

Gość gość
praca z ludźmi nigdy nie była łatwa, tez tego doświadczam niejednokrotnie...ale jak się nie ma predyspozycji to tak jak radziłam, zawsze można zająć się czymś innym

Gość gość
Zapewne nie cierpiało :) Z połową czaszki, mózgiem na zewnątrz i licznymi wadami - nie, nie cierpiało.

Gość gość
Katolicy. Kochaj bliźniego jak siebie samego. Jaka nienawiść ile żółci. Pan widzi i oceni kto jest bardziej godzien. Żal mi was.

Gość gość
Nie wtracaj sie smerfetko w nie swoje zycie. Jak mnie wkurwiaja wszyscy wtykajacy nos w nie swoje sprawy.

Gość gość
wlasnie z licznymi wadami, wiec skad wiesz ze mialo wyksztalcone zakonczenia nerwowe i czy przez to czulo jakis bol? Chyba nie wiadomo, moze wlasnie nic nie czulo, moze wlasnie odczuwalo radosc z urodzin skad ty mozesz o tym wiedzec.

Gość gość
Rodzice też powinni radować się i dziękować Chazanowi, że pozwolił im zamiast kompletowania wyprawki, przygotowywać pogrzeb swojego dziecka - jakże szczęśliwego z narodzin.

Gość gość
No tak, przecież gdyby dokonała aborcji, dziecko na pewno by nie cierpiało..

Gość gość
Zapewne mniej cierpieli by wszyscy. Ja tylko dziwię się, że na własną rękę nie szukała. Mi wystarczyły dwie strony i już wiem, że lepiej wyjechać poza granice kraju.

Gość gość
tak aborcja bylaby taka humanitarna, zalalibysmy kwasem dziecko lezalo by w nim 10 min zeby byla pewnosc ze nie zyje, to na pewno sprawialo by mu przyjemnosc po 10 min wyjelibysmy je z brzucha, taki tam przyjemny zabieg.

Gość gość
a po co miala na wlasna reke szukac, lepiej afere zrobic.

Gość gość
Bardzo dobrze, że wyszła afera teraz przynajmniej wiadomo co robią lekarze na państwowych posadach :)

Gość gość
bardzo dobrze, przynajmniej kolejne pacjentki będą wiedziały, do kogo się nie zwracać

Gość gość
no chyba że z kopertą

Gość gość
no przecież lepiej urodzić potworka i przedłużyć jego męki niż ukrócić cierpienia póki jest mały. kur/wa katolicy, opamiętajcie się!!