Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechcącystracićm5iłości

Czy to pomoże?

Polecane posty

Gość niechcącystracićm5iłości

Od pewnego czasu uprawiam seks z dziewczyną i raz na szczerej rozmowie uznajmiła, że słabiej mnie czuje niż swojego byłego. Powiedziała, że mam trochę chudszego penisa niż jej poprzedni chłopak. Jestem jej drugim partnerem seksualnym i boję się, że mu nie dorównam przez co ona mnie zostawi. Zastanawiam się nad kupnem pierścienia erekcyjnego, bo na zdrowy rozsądek myślę że z twardszą erekcją będzie zwiększenie objętości członka.Czy to pomoże? Macie doświadczenie w tym? http://www.google.com/m/search?client=ms-samsung&;channel=mm&q=

Gość gość
Dobrze że rozmawiacie o swoich oczekiwaniach, ale tym samym, Ty mógłbyś jej powiedzieć że Twoja poprzednia partnerka miała ciaśniejszą pochwę. Jak widzisz, takie wyznania działają w obydwie strony. Wybierzcie się obydwoje do sex shop i bez ogródek wybierzcie jakąś zabawkę z której obydwoje będziecie czerpać satysfakcję. Powodzenia :-)

Gość niechcący stracić m5iłości
Napewno nie kupię żadnej nakładki, bo słyszałem, że tutaj z kolei facet nic nie czuje. Nie macie żadnych doświadczeń z ringami? Czy one nawet trochę nie pogrubiają członka?

Gość gość
Niech ćwiczy mięśnie koegla..