Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy po takim tekście w smsie odezwałybyście się do faceta jeszcze?

Polecane posty

Gość gość
Boże drogi... Temat załozyła chyba moja była dziewczyna Anna xD Jej poziom był podobny, zero błyskotliwości tylko spina. CO za ludzie.

Gość gość
Jesteś nudna, sztywna i czepialska, bo jak moze nie odróżniać barszczu? Nie przeżyjesz z takim. Ty za to masz bogate słownictwo, inteligencję i ciekawą osobowość, tylko wszystko w formie"inaczej"

Gość gość
zażartował z finezją? no proszę :D dla Ciebie szczytem dowcipu pewnie jest "ale urwał" i wszystko co jest na yt oraz wiocha.pl :O chyba zażartował z siebie ... a jakby mi facet napisał "nie mogę się z Tobą spotkać, bo czekam na listonosza a potem muszę trzymać kredens" a ja bym mu napisała "porwę Cię na wyspę bez listonoszy i kredensów" to uznałybyście mnie za skrajną desperatkę :P a powiem wam coś jeszcze- on poznał moją jedną koleżankę i ona powiedziała,że on nie budzi jej zaufania - czyli ma podobne odczucia co do niego jak ja ;)

Gość gość
Przeciętna polska kobieta, fochy, wybujałe mniemanie o sobie, szuka ksiacia z bajki, sztywna, bez fantazji, bez polotu, nudna, czepialska i wiecznie nabzdyczona o byle g***o.

Gość gość
Chłopak chciał sobie pożartować......może nawet nie chodziło mu o podryw, a Ty już oburzona skarżysz się na kafe :o Może daj mu już spokój i wróć do czytania wierszy, albo przezabawnych anegdotek :D

Gość Henryk Wspaniały
Ile masz lat? Jesteś jeszcze dziewicą? A i po co facetowi wiedza na temat odróżnienia kopru i barszczu?

Gość gość
jestes debilka. To nie byl nawet zaden podryw, tylko obrocenie w zart faktu, ze ciagle przekladasz spotkania i nie masz dla niego czasu. Mam nadzieje, ze facet sobie ciebie odpusci, bo jestes dretwa jak kij od miotly

Gość gość
ja rozumiem,że ktoś może nie mieć pracy, ale szuka...a on ? dzwonią do niego, on z łaską odpowiada,że może przyjdzie na rozmowę (!) a potem mówi mi,że nie pójdzie i nawet nie odwołuje, ostatnio dostał pracę, 10zł za godzinę,lekka praca, nie fizyczna,dostał materiały żeby się pouczyć i co? w czwartek miał się tam stawić, tymczasem umówił się ze mną, pytam go "o której zaczynasz dzisiaj?" a on " nie idę tam, p******ę taką robotę, za mało płacą, szkoda czasu" ... naprawdę się zdenerwowałam, bo ja nie mogę dostac żadnej pracy a bardzo mi zależy, on tymczasem ciągle cos dostaje i coś mu nie pasuje, a nie ma nawet licencjatu, twierdzi,że z taką aparycją jak jego może dostać cos lepszego i wierzy,że zostanie kurierem z 7 tys netto :D on chba chciałby ze mnązamieszkać żebym go utrzymywała :)

Gość gość
wiem wiem zdesperowane kafeterianki, wy nieraz macie nierobów w domach , dla was nieważne jaki facet byle by był :D bo co koleżanki powiedzą jak nie bedziecie mieć swojego teżeta :D a potem się żalicie " mój chłpak się do niczego nie dokłada" "mój konkubent przepija nasz rodzinny zasiłek" :O

Gość gość
Popierają Cię tylko desperatki, które zawiodły się na facetach i teraz w ich mniemaniu już nawet głupi żart może świadczyć o byciu niedojrzałym gówniarzem, a w najgorszych przypadkach przestępcą seksualnym.....tak sobie trochę pożartowałem, ale nie wiem czy zrozumiesz ;) :)

Gość Henryk Wspaniały
Ponawiam pytanie. Ile masz i czy jesteś dziewicą? No i co ma ten kober i barszcz do rzeczy?

Gość Ta od komentarza z hrabianką
teraz przechodzisz do kolejnego planu pt"nie zgadzają się ze mną suki jedne, więc zacznę je obrażać" więc jednak jesteś desperatką :D hehe no nic, znikam panienko z wyższych sfer

Gość gość
lat mam ponad 20 a pytanie czy jesteś dziewicą możesz zadać swojej babci :) trochę kultury... popierają mnie desperatki? kobieta, która nie leci na pierwszego lepszego to definicja desperatki :D zatem babki lubiące takie płytkie teksty to wyrafinowane damy :classic_cool:

Gość gość
"suki jedne" ? to narracja z twojej głowy nie mojej , nie myślę o ludziach w taki sposób, nie używam takich słów- kto jest chamką i prostaczką pisać nie muszę...

Gość Henryk Wspaniały
Nie szukaj kultury na tym podrzędnym forum :classic_cool: No to jesteś dziewicą, czy nie :P I co ma do tego ten koper? P.S. Jestem doktorem psychologii :classic_cool: Babcia nie żyje już od 46 lat :(

Gość gość
"kobieta, która nie leci na pierwszego lepszego to desperatka" sądzę, że chodziło raczej o to, że jesteś niesamowicie głupia i nie łapiesz żartu......kto kazał Cię z nim zaraz spotykać? Mogłaś mu też odpisać coś zabawnego...o ile byś potrafiła. W ogóle skąd przekonanie że to był podryw?

Gość gość
*Ci się

Gość gość
mogłam mu odpisać, ale już mi się nie chciało, poza tym spotykałam się z nim na koleżeńskiej stopie ;) a koledzy nie powinni mi pisać takich tekstów, bo czuję się nieswojo, co do kopru - wiesz to może mieć znaczenie - koprem się nie poparzysz, a barszczem tak, warto co nieco wiedzieć, mój poprzedni chłopak pokazał mi piorunochron, wiele innych ciekawostek, był mądry, zaskakiwał mnie, imponował mi , a ten? nie powiedział mi jeszcze nic, czego bym nie wiedziała ...

Gość Henryk Wspaniały
Jesteś mądrą dziewczynką :) A co było nie tak z porzednim, że już nie jesteście razem?

Gość gość
dzięki Henryk :D z poprzednim...różniliśmy się za bardzo, ja nie lubię imprez, które opierają się głównie na piciu alkoholu, palił (nie przyznał się do tego na początku znajomości) ...a przede wszystkim jego dziwny związek z mamą...w ogóle dziwna rodzina - mówił jak to ciocia całuje go w usta, że razem piją, ćpają rodzinnie... gadają o przyrodzeniach...rozstalismy sie jednak w zgodzie :)

Gość Henryk Wspaniały
Oby tak dalej. Bądź mądrą dziewczyną, a nie łasą na tanie komplementy przygłupawych lowelasów. Pozdrawiam i powodzenia ;):classic_cool:

Gość Henryk Wspaniały
;)🖐️

Gość gość
:)znowu temat o jakims facecie bo kobieta pasji nie ma hobby czy zaintersowan? no wiec dziecko facet ten to kontrolujacy s*******n i radze ci zerwac kontakt problem w tym ze jak nie masz hobby w zyciu to polecisz na s********a ktory i moze ci bardzo dokuczyc a nawet zniszczyc zycie bo po prostu nic innego nie masz w zyciu 888 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Gość admnïstrator forum
Dobra pogadali? To teraz pokazywać d**e, pipe i cyce :classic_cool:

Gość AngelBlack
Też chyba nie odróżniłabym tego barszczu :) Skoro niektóre rzeczy Cię denerwują, to mu wszystko szczerze wyjaśnij i przedstaw sytuację. A ten sms to według mnie po prostu w żartobliwy sposób napisanie tego, że chciałby się z Tobą częściej widywać. Nie będę Cię oceniać na podstawie tych kilku wpisów. Jeżeli nie lubisz spędzać z nim czasu, to to zakończ po prostu. I na koniec chciałabym tylko skromnie dodać, że licencjat czy magister przed nazwiskiem to nie wszystko, tak samo jak piorunochron, naukowa mądrość, zaskakiwanie i imponowanie. Pozdrawiam i życzę znalezienia kogoś godnego Ciebie, kogoś kto odróżni koper od barszczu, codziennie będzie Cię zaskakiwał i będzie Ci imponował; kogoś z dobrą pracą. Powodzenia!

Gość gość
dzisiaj napisał...zapronowal jakieś spędzanie czasu...ale również masaż :D napisałam,że na rower możemy iść :) i nic więcej ... może zrozumie, że nie trafił na łatwy egzemplarz

Gość Taki_jeden_964
Do autorki (nie chce mi się czytać reszty wypocin). Bardzo miły sms. Nie wiem czym miał przegiąć. Chyba, że nie chcesz, żeby facetowi zależało.

Gość gość
gość dziś właśnie jestem inteligentna i takie tanie teksty podrywowe nie robią na mnie wrażenia, a jeśli robią to negatywne, do tanga trzeba dwojga, nie jestem obrazem, który może sobie powiesić i oglądać kiedy chce, ja też muszę mieć ochotę oglądać równie często IDIOTKO tego smsa nie należy rozumieć dosłownie, facet chciał tym żartem przekazać C***ewną informację i ma do tego prawo, nie zrobił tego w chamski sposób

Gość gość
pozwól mało inteligentna istoto, że przetłumaczę ci przesłanie tego smsa z polskiego na polski - " chciałbym spędzać z Tobą każdą wolną chwilę " . Ponieważ obawiam się, że w swoim ograniczeniu umysłowym również to tłumaczenie możesz zrozumieć dosłownie tłumaczę , że tak się tylko mówi, facet chciał tylko wyrazić , że miło mu spędzać czas w Twoim towarzystwie i w związku z tym szkoda, że przełożyłaś spotkanie, co nie znaczy, że faktycznie sprawiałoby mu przyjemnoć 24h na dobę patrzeć na ciebie

Gość gość
faceta masz w d***e a nam zawracasz głowę. Im bardziej jesteśmy za nim tym więcej przytaczasz argumentów przeciwko niemu, po co?Nie jesteś zainteresowana, on się na jakimś barszczu nie zna---jesteś wolna. Koniec tematu.