Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

możliwość ciąży ? proszę o zdanie

Polecane posty

Gość gość

Witam. Powiem na samym początku ze proszę bez zbędnych komentarzy , bo ja po prostu się martwię, i szczerze powiem że jestem panikara. A więc kochalisny się z moim chłopakiem w dni NIE PŁODNE z prezerwatywa, którą nie pękła ani nie zsunela sie, a chłopak skończył we mnie. Dzisiaj jest niedziela a w piątek miałam dostać miesiączke, ale narazie nic. Niby mam objawy jak przed okresem, typu tkliwosc piersi , wypryski i lekki ból pod brzusza. Jak myślicie dziewczyny czy istnieje jakaś szansa na to że coś mogło pojsc nie tak ? Proszę o normalne komentarze, i z góry dziękuję.:-)

Gość 1madzia111
jak byłam młodsza też tak zchizowałam jak TY, brałam tabletki, zakładaliśmy gumki, a i tak co miesiąc myślałam ze jestem w ciąży okres miałam wtedy nieregularny wiec jak się spóźniał o tydz to już na pewno ciąża, teraz jestem po ślubie i zaczynam z mężem starać się o dzidzie 1 cykl za nami teraz zaczynam 2 cykl starań wiec to nie jest taka prosta sprawa, wyluzuj się bo to na pewno nie ciąża, jeśli nie dostaniesz okresu jeszcze z tydz to wybierz się do gina

Gość gość
szans na ciążę nie ma, tym bardziej jak była gumka i dni niepłodne. a jak tak panikujesz to nie uprawiaj seksu bo za każdym razem będzie panika. moja siostra już trzeci cykl się starała o dziecko, wszystko robili w dni płodne i nie zaszli a Ty miałabyś zajść w dni niepłodne z gumką...

Gość gość
Trzeba bzykać się z głową .Cipka nie zabezpieczona pewnie to ciąża.Z tym dziewczyna musi się liczyć w XXI wieku.Ty jesteś ze swoją wiedzą w XXVIIwieku.Popytaj mamy jak należy bezpiecznie otwieać cipkę.

Witam, nie masz się czym martwić. W ciąży nie jesteś na pewno. Możesz być spokojna:) Skoro masz się denerwować tak po każdym stosunku to może pomyśl o jakimś zabezpieczeniu? Teraz tyle tego jest, że można fajnie coś dopasować :) Pozdrawiam :)