Dinoolia 0 Napisano Lipiec 27, 2014 Witam, ostatni okres mialam 7,07 do 12,07 okres mam co 30 dni ale nie wiem jak policzyc dni plodne i potrzebuje pomocy bo kazdy pisze inaczej a to dla mnie wazne bo z chlopakiem staramy sie o dziecko, z gory dziekuje za odpowiedzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 27, 2014 dni płodne się OBSERWUJE, a NIE LICZY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 27, 2014 wpisz w gogle: "kalendarz dni płodnych" to będziesz wiedziała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 27, 2014 wg tego kalendarza dni płodne miałaś od 19 do 24 lipca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 27, 2014 Bzykaj się co 2 dni i zaskoczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 28, 2014 Dni płodnych się nie liczy, bo owulacja może się przesunąć. Do wyznaczania owulacji z własnego doświadczenia mogę Ci polecić tester na ślinę np Afrodytę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 28, 2014 Od daty pierwszego dnia miesiączki liczysz do przodu 30 dni. Od ostatniego dnia tej 30stki idziesz do tyłu 14 dni. To masz "książkowy" dzień owulacyjny. Według tego możesz się uczyć obserwacji śluzu, bo mniej więcej wiesz kiedy powinnaś mieć owulację i już wiesz jak mniej więcej wygląda śluz w okresie płodnym. W dniu owulacyjnym możesz mieć plamienie, albo kłucie w którymś z jajników. Najlepiej pojechać cały miesiąc ze stosunkiem i się nie szczypać, chyba że chcesz mieć stosunek idealnie w dniu owulacyjnym to wtedy najlepiej kupić test owulacyjny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dinoolia Napisano Lipiec 28, 2014 Dzieki za porady dziewczyny, u mnie ciezko zaobserwowac zmiany sluzu poniewaz on caly czas jest i wydaje mi sie byc taki sam ;/ jak to jest u was ?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 29, 2014 http://kobiecosc.info/jak-obliczyc-dni-plodne/ ściągawka :) i powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patkakawa 0 Napisano Lipiec 29, 2014 mam cykle 30-36 dniowe uprawialam sex w 16 17 19 20 dc czy mogla bym zajsc w ciaze dzis czyli 23 dc mialam sluz w postaci białka i obok troszke krwi czy miała któraś z was cos takiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patkakawa 0 Napisano Lipiec 29, 2014 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2014 U mnie ze śluzem jest podobnie. też ciężko mi go zaobserwować, dlatego kupiłam sobie tester owu ze śliny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dinoolia Napisano Lipiec 31, 2014 ja tez kupilam testy owulacyjne i jezeli okres przyjdzie to po odrazu zaczynam obserwowac i dzialac :) choc jest cicha nadzieje ze jednak nie przyjdzie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośx Napisano Lipiec 31, 2014 Po okresie 7 dni to dni nie płodne , następne 7 to dni płodne , reszta dni to juz również nie płodne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patkakawa 0 Napisano Lipiec 31, 2014 ja dzis w 26dc zrobila test i negatywny:( przy 30-35 dc nieregularnych czyli 8 dni po stosunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dinoolia 0 Napisano Lipiec 31, 2014 Wydaje mi sie ze troche za wczesnie jeszcze na Twoj test kiedy powinnas dostac @ ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 31, 2014 Liczenie dni płodnych - wskazówki znajdziesz tutaj: http://dumnamama.pl/naturalne-metody-antykoncepcji/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patkakawa 0 Napisano Lipiec 31, 2014 Dinoolia okres mam dostac 6 sierpnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dinoolia 0 Napisano Sierpień 1, 2014 to czekaj cierpliwie i 6 zrob test :) trzymam kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dinoolia 0 Napisano Sierpień 1, 2014 ehh a mnie pobolewa dzis brzuch na okres tez 6 powinnam dostac wiec pewnie przyjdzie cholerstwo a tak bardzo liczylam na to ze nie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patkakawa 0 Napisano Sierpień 1, 2014 mnie strasznie przez ostatnie 3 dni bolalo podbrzusze taki rwący ból kłujący ale juz dzis jest lżej niewiem moze przeziebilam sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dinoolia 0 Napisano Sierpień 1, 2014 Zostalo nam tylko cierpliwie czekac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patkakawa 0 Napisano Sierpień 1, 2014 kiedy testujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patkakawa 0 Napisano Sierpień 1, 2014 wyszedl negatywny wczorfaj nie powinnam juz o tym myslec ale mnie zzera ciekawosc dobrze ze testy sa za 6,50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dinoolia 0 Napisano Sierpień 2, 2014 ja bede testowac 6 jak nie porzyjdzie @ :) a jak niestety przyjdzie to od nastepnego miesiaca testy na owulke zeby nie przegapic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patkakawa 0 Napisano Sierpień 2, 2014 ja tak samo kupilam sobie na allegro 10 testow owulacyjnych ale dopiero zaczne sobie je robic we wrzesniu bo w sierpniu mąż wyjezdza akurat w moje dni plodne , to daj znac 6 sierpnia ja tez bede robiła 6 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dinoolia 0 Napisano Sierpień 2, 2014 Przyszla cholera 4 dni wczesniej ;/ no trudno bedziemy sie starac dalej nie ma co sie lamac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patkakawa 0 Napisano Sierpień 3, 2014 NO PEWNIE ja tez za 2 miesiace zaczne jeszcze raz jak teraz wyjdzie negatywny lub jezeli przyjdzie okres MNIE TEZ BRZUCH ZACZYNA BOLEC JAK NA OKRES moze tez zaraz dostane oby nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dinoolia 0 Napisano Sierpień 3, 2014 trzymam kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patkakawa 0 Napisano Sierpień 5, 2014 robilam dzisiaj test i negatywny:( trudno we wrzesniu nastepny cykl starań:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach