Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Komandor Zielononóżka

Jaka komandor jest.

Polecane posty

Piszę posta, bo widzę że kafe przejmuje opcja katolicka i robi ludziom miałkość na umysłach. może kilka faktów: -Jestem lesbijką.Mam dziewczynę którą kocham. Tak, ludzie nas nie akceptują. Moi rodzice nas nie akceptują. Rodzice Kasi traktują mnie jak rodzinę, bo "nigdy nie widzieli żeby ich dziecko było tak spokojne i szczęśliwe". Jebie nas to, tylko żałujemy, że nie możemy adoptować dziecka. -Pracuję w rzeźni przy rozbiorze mięsa. Zanim zaczniecie drzeć ryja żem morderczyni i w ogólnie jak ja mogę zabijać zwierzątka, zajrzyjcie do lodówki i przeproście schabowe za to, że umarły żebyście się mogli najeść. - Jestem apostatką. Tak, właśnie dlatego, że lesbijką. A poza tym jakakolwiek religia to niepotrzebna krępacja. - Usunęłam ciąże. Bo wpadłam z kolegą - lubiłam swego czasu zaimprezować. Jakoś brak mi wyrzutów sumienia. - Nie mogę mieć dzieci. Na własne życzenie podwiązałam jajowody. Ok, hejtujcie.

Gość gość maritka
A ja Cię nie potępiam, każdy żyje tak jak chce. A katolicy to sekta.

Gość gość maritka
Co prawda myślę, że to prowo, bo żałujesz, że nie możecie mieć dziecka, a potem piszesz, że jajniki podwiązałaś bo dzieci nie chcesz ale i tak za takie rzeczy ja ludzi nie potępiam. To są ich wybory i inni mogą w d**ę cmoknąć.

Chodzi tu o to, że nie chcę mieć dzieci biologicznych - jestem obciążona genetycznie nowotworami. Natomiast druga rzecz że dzieci do 3 rż tak mnie wkur... że to nie do pomyślenia, jednakowoż adopcję nieco starszego rozpatrywałyśmy pod kątem fikcyjnego małżeństwa Kaśki i naszego kolegi geja.

Gość gość
A żyjcie sobie jak chcecie.

Gość gość
Pani Komandor, a ile masz lat ?