Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najsmutniejsze urodziny w moim życiu

Polecane posty

Gość gość

Przepłakałam połowę dnia... Wszystko jest do niczego i już nigdy nie będzie lepiej. Chcę umrzeć.

Gość gość
prosze 🌻 👄 wszystkiego najlepszego ,zdrowia , szczczęścia, oraz jak najmniej jadu w nasza stronę :) prosze wręczam 1000euro

Gość gość
nie ma problemu, z którym sobie nie damy rady :) pisz, może akurat pomożemy?

Gość gość
Dzięki. Strasznie mi dziś smutno, bo moi rodzice się pokłócili wczoraj i dziś, gdy tata wyjechał mama się popłakała i powiedziała, że nasze życie jest beznadziejne. :( Że nie mamy pieniędzy, że mamy w życiu same braki, że nie ma już po co żyć... Taki prezent dla córki na 25 urodziny! Poryczałam się jak bóbr i teraz mam ochotę umrzeć. Jeszcze w dodatku facet, na którym mi zależy nawet nie złożył mi życzeń... Wszystko jest do d**y. :(

Gość gość
kochana, moi rodzice są po rozwodzie i też nie miałyśmy pieniędzy ani żadnych oszczędności. Ale tak to już jest na tym świecie, że nie ma sprawy z którą sobie nie poradzimy :) a facet? jeśli nie zdążył nawet z życzeniami to odpuść go sobie. Wiem że to nie jest proste, ale to też przeszłam. Głowa do góry, dasz radę :))

Gość gość
jak chcesz to dam Ci mój adres mailowy i coś poradzimy. najważniejsze że nie będziesz sama :)

Gość gość
Daj. :) Jest mi przykro, bo nic dobrego się w moim życiu nie dzieje i nie mam już skąd czerpać sił, żeby zmierzyć się z tym wszystkim. Jestem słaba psychicznie i nie wytrzymuję już tego wszystkiego.

Gość gość
napisz o co chodzi na norwegowie@o2.pl nie sugeruj się nazwą, taką mam ksywkę, a raczej miałam :)

Gość gość
Jesteś młoda, możesz wszystko zmienić. Ja mam gorzej. Już NIKT nawet nie pamięta o moich urodzinach, mąż nawet nie pamięta, ze mam mieć operację i nawet nie zapytał co lekarz powiedział :( Po raz kolejny czuję się jak śmieć. I dziwić się, że ludzie włażą na wieżowiec i skaczą :( Ludzi w moim wieku ( 2x Twój) mogą tylko się zabić.

Gość gość
nie pisz tak, to nie jest żadne rozwiązanie. Poza tym, że wymaga niesamowitej odwagi to jest cholernie samolubne :(

Gość gość
Ja tam jestem bardzo strachliwa, wiec tego nie zrobię, a mój pan mąż by powiedział: głupia kobieta, od dzieci tak uciekła. A dzieci nawet w zwolnienie od lekarza nie wierzą... zapieprzam przy ich obsłudze jak dawniej, tylko z opatrunkiem usztywniającym. JAkbym nie wydarła ryja od czasu do czasu to by zgniły w syfie. A wszystko już prawie dorosłe.

Gość gość
z "dorosłymi" dziećmi jest gorzej niż z małymi, to oczywiste, i szczerze współczuję, bo ciężko zmienić ich nastawienie :(

Gość gość
Po prostu czasem ma się ochotę walnąc drzwiami , wyjść i nie wrócić.

Gość gość
walnij drzwiami, potłucz kilka talerzy, zobaczą że nie żartujesz i może się zastanowią nad swoim zachowaniem?

Gość gość
Muszę uciekać, zostawiłam Wam maila, jestem codziennie wieczorem na necie, więc mam nadzieję, że jeszcze porozmawiamy. Trzymajcie się :))

ja też niedługo mam urodziny i będą to najbardziej samotne i smutne jakie dotąd miałam,straciłam swoją wielką miłość-oto prezent na urodziny od życia....

Gość gość
już następnych urodzin nie obchodzę mamto gdzieś jeśli tak ma wyglądać milość to dziękuję