Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość119

dzieci na wakacje a my

Polecane posty

Gość gość119

mamy aż 17dni wolnego! Kto też ma, łapka w górę!

Gość gość119
dziś już padam na twarz nie powiem co robiliśmy...

Gość gość
a ja jestem właśnie z dziećmi na wakacjach i jest super. kąpiemy sie w jeziorze, pływamy rowerkami wodnymi, chodzimy do lasu, zbieramy jagody, jest wielki ogród gdzie dzieciaki biegają cały dzien, huśtawki, trampolina, grillujemy... naprawde jest czadowo. Dzieci w niczym mi nie przeszkadzają a wrecz przeciwnie, po roku bieganiny między pracą a przedszkolem jesteśmy razem 24 godz i w końcu moge sie napatrzeć na moje cuda.

Gość gość119
Moja poprzedniczko, piszesz jakbyś miała te dzieci tylko na wakacje.. A ja swoje dzieci wychowuję Rodzę je potem, siedzę z nimi na macierzyńskim a następnie wychowawczym i obmyślam co tu robić w poniedziałek, wtorek, środę, czwartek i piątek, bo weekendy spędzamy rodzinnie i pomysłów nie brakuje. Na co dzień chodzę z dziećmi do parku jeździmy na rowerach do zoo na basen,sale zabaw, gotujemy, tańczymy, śpiewamy a ja pełnię rolę kompana do zabawy i wychowawcy zarazem. Więc dom pusty bez dzieci to dla nas z mężem uczta! I to jest zajebiste-zapewniam cię!

Gość gość119
Przy dzieciach nie ma spontanicznego seksu na stole w kuchni skromnie pisząc Z dziećmi nie przebiegniesz 30km a z mężem tak Z dziećmi nie zrobisz całego mnóstwa rzeczy które są przefajne!

Gość gość
Marylin Monroee wysłałam do rodziny nad polskie morze! Mają tam świetną zabawę! One szczęśliwe my zadowoleni:)

Gość gość
tak tak spontaniczny seks z mezem na blacie stolu po kilkunastu latach malzenstwa heheh kogos fantazja poniosla

Gość gość
wam sie wydaje ze jest goraco a obca babe by tak zerznal na tym blacie ze wasz seks bylby bladziutki przy tym:P

Gość gość
Chętnie też bym komuś wcisnela swoje pociechy, ale nie mam komu i zazdroszcze Ci autorko, az mi dooope ściska ;) za kilka lat wyślę je na kolonię i tez odpoczne. Seksu w kuchni nie przewiduje :)

Gość gość
Nic. To ich dziadki i chrzestni tam mieszkają razem i do tego mały hotelik prowadzą -taki rodzinny interes. Co roku zapraszają dzieci latem zimą a wszyscy razem jeździmy tam na każde święta i kiedy mamy ochotę :P A jeśli o seks chodzi to wy co najmniej przesadzacie

Gość gość
Pierwsze slysze, żeby rodzinie płacić za wakacje dzieci. No kurcze, bez przesady. Do mnie wpadają na kilka lub kilkanaście dni dzieciaki brata i siostry. Razem 8 z moimi, moi odwiedzają ciocie i wujka. W życiu o kasie nie gadalismy.

Gość gość
Przypomnijcie sobie jak żyliście zanim dzieci na świat przyszły... -Hmm? -Chyba czas kiedy nie ma dzieci jest idealny by sobie przypominać

Gość gość
Biedne niektore sa,ze po latach malzenstwa nie moga liczyc na goracy sex. My jestesmy w zwiazku od 12 lat i spontan i goracy sie zdaza. A dzieci jak podrosna tez chetnie wyslemy na wakacje same:)

Gość gość
Moja rodzina to katolicy ludzie wierzący i bogobojni. Dzieci uważają za największe błogosławieństwo. Dziadki kochają wszystkie swoje wnuki i daliby się za nie pokroić. U nas w rodzinie nie ma żadnych odstępstw od normy i jestem najprawdziwszą szczęściarą że przyszłam na świat wśród tak wspaniałych i mądrych ludzi! Współczuję bardzo jak czasami czytam tutaj o tym jakie macie rodziny, mężów czy dziadków swoich dzieci.

Gość gość119
Przepraszam zapomniałam się podpisać dziś to byłam ja.

Gość gość
Wiesz , moze niektorzy licza na cos wiecej niz tylko sex w zwiazku :) Obecnie tez bycze sie z mezem bez dzieci:) Juz 6 dni.. i zaczynam tesknic :P We wtorek odbieramy syna od siostry i .. w droge na camping :) Przejedziemy sie Wild Atlantic Way :)

Gość gość119
Oczywiście że więcej i jeszcze więcej Jednak są rzeczy których się nie robi kiedy dzieci już się pojawiają na świecie. Dlatego z tym nigdy nie należy się śpieszyć. Jestem zwolenniczką odkładania rodzicielstwa niemal w nieskończoność.

Gość gość
Zazdroszcze

Gość Twista25
Na wakacje w Polsce zdecydowanie polecam góry :) Myślę, że nic nie robi człowiekowi tak dobrze, jak świeże powietrze, piękne widoki i bliskość z naturą. Jeżeli ktoś ma ochotę wybrać się w góry to mogę polecić rezerwowanie noclegów przez stronę kuppobyt.pl. Dobrą opcją są gospodarstwa agroturystyczne - dzieciaki świetnie się bawią ze zwierzakami :D

Gość gość
u nas na urlop w zeszłym roku fajnie sprawdziła się agroturystyka - http://www.goscinna-zatoczka.pl/ noclegi na dolnym śląsku mieliśmy a dookoła zalew, klasztor do zwiedzania, spokój cisza i trzask wieczornego ogniska - pięknie było!