Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćhgh

Duża liczba partnerów kobiety

Polecane posty

Gość gośćhgh

Witam mam problem z którym borykam sie od dluzszego czasu. Spotykam sie od kilku miesiecy z dziewczyną ktora w zyciu miala grubo ponad 20 partnerów. Miała rozwód i po rozwodzie szalała spotykala sie na sex bez zobowiazań na tzw układy z kilkoma facetami. Dobrze mi sie z nią dogaduje, zajebiscie wrecz w lozku - cudownie. Ona jest tak naprawde moją pierwszą z ktora uprawiam normalny sex. Wczesniej duzo okazji kilka związków w ktorych konczylo sie na pieszczotach bo zawsze odpuszczalem bo to nie bylo to czego szukalem. Przeszkadza mi jej przeszlosc i im bardziej zaczyna mi zalezeć tym bardziej przeszlosc jej wraca. Co robic odpuscic sobie czy jest jakis sposob przy moim nikłym doswiadczeniu zebym mogl to tolerować ?

Gość gość
jeśli wciąż bedzie Ci siedziała w głowie jej przeszłość,nic z tego nie będzie!

Gość gość
Tez mialam ponad 20 partnerow. I co z tego? Bylam wolna. Teraz jestem mezatka i jest git. Nie zdradzam, nigdy nie zdradzalam, nie taka moja natura. Skoro tobie przeszkadza, to zerwij poki czas. Pamietaj tylko, ze nie jest latwo znalezc milosc i kogos z kim jest nam dobrze. Przeszlosc jest przeszloscia, liczy sie tu i teraz.

Gość gośćhgh
i jak Twój maz to zaakceptował ?