Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buszującaWfejsbuku

Czy was też rozwalają takie komentarze na fejsbuku? :D

Polecane posty

Gość buszującaWfejsbuku

Taka sytuacja: dziewczyna dodaje zdjęcia bardzo "przestrzelone", tzn twarz jest taka strasznie jasna, słabo widać rysy twarzy, oczy wydają się takie duże itd.... generalnie każdy wygląda na takim zdjęciu ładnie :D:D A jakaś "dobra koleżanka" pisze coś w stylu: "pięknie wyglądasz, jak nie ty" :D:D:D:D:D Zawsze mam ubaw i z tej co wstawia takie zdjęcie, ale też z tej "przyjaciółki" :)

Gość gość
a co to jest fejsbuk?

Gość buszującaWfejsbuku
fajsbuk to jest twarzoksiążka ;)

Gość gość
Mnie rozwala, gdy ktos np. wstawia status: umarl moj dziadek a wszyscy klikaja LUBIE TO! no masakra.. po pierwsze, jak mozna umieszczac na fb takie osobiste rzeczy, a po drugie, jak mozna LUBIC tragedie w czyjejs rodzinie?

Gość gość
o facebooku to wiem dużo ale o fejsbuku nie slyszałem, pa wieśniaro

Gość gość
Mnie smieszy komentarz pod zdjeciem: "Jak zawsze piekna i usmiechnieta" - to tak wyswiechtany frazes, ze az boli.

Gość gość
Mloda styczniowa -> dokładnie o to mi chodzi, że to jest taki "antykomplement" :D dlatego napisałam, że takie komentarze dodają TAK ZWANE "przyjaciółki", czyli fałszywe :D

Gość swoj swojego pozna
Panie Wiesniaku, o facebooku Pan slyszal, a o interpunkcji, albo kulturze, to juz chyba nie, prawda?

Gość gość
niekoniecznie falszywe, niektorzy sa niedouczeni i nie wiedza, ze napisali cos niewlasciwego

Gość gość
gość z 21.59 -> to z takim czymś się nie spotkałam, ale jak czasem trafiałam na profil kogoś zmarłego na NK to widywałam tzw. znicze, czyli: , co też mnie trochę dziwiło....

Gość gość
a wiesz wieśniaro, jaka jest staropolska prawda?

Gość gość
na fejsbuku jest w ogóle wiele śmiesznych i żałosnych komantarzy :D czasami zastanawiam się jak ludzie bez żenady mogą pisać o tak osobistych rzeczach albo strzelać komuś różne żałosne komenty :O

Gość gość
Niektorzy ludzie nie umieja prawic komplementow, dlaczego zaraz falszywe?

Gość gość
mnie najbardziej rozwalają takie panienki remizowe ci jarają się FEJSBUKIEM- o zgrozo

Gość buszującaWfejsbuku
gość z 22:04 -> mi się wydaje, że jednak te osoby piszą takie komentarze celowo, żeby komuś dopiec/wykpić/dać mu do zrozumienia, że jest "brzydki" itp.

Gość gość
i to straszne wymyślone słowo - komenty mam drgawki, ale tak to jest, zamiast chodzic do gimnazjum uczą się z fejsbuka

Gość gość
Albo zyczenia z okazji urodzin: STO LAT! - takie na odpierdol. Moim zdaniem jesli bardziej nie umiesz sie wysilic, nie stac cie na cos bardziej uryginalnego, to daruj sobie to marne STO LAT!

Mnie najbardziej rozwala niedojrzały i niedowartościowany 27-letni "znajomy" chwalący się swoimi "zdobyczami" na Fejsbuku.

Gość gość
uryginalnego? jak to wiele tłumaczy.

Gość gość
a niech pisza co chca, jesli wstawiam fote na fb, to mam swiadomosc, ze kazdy moze ja w dowolny sposob skomentowac a poza tym, komentarz zawsze mozna usunac

Gość buszującaWfejsbuku
gość 22:05 -> napisałam "fałszywe", bo naprawdę trudno mi zrozumieć, że ktoś mógł tak napisać w dobrej wierze... to tak jakby powiedzieć do męża np. "patrz jak Ania z Wojtkiem się kochają, zupełnie nie tak jak my"... wiadomo o co chodzi hehe ;)

Gość gość
urynalnego mialo byc :D :D :D

Gość gość
Mnie smieszy, gdy trzeba wszystkich znajomych na fb poinformowac, ze sie idzie na fitness - inaczej sie nie liczy :D

Gość gość
żal, niwazne czy urynalnego czy urginalnego, komentów, a to wszystko na fejsbuku

Gość buszującaWfejsbuku
gość 22:08 -> wiesz, jak kogoś dobrze znam i lubię to zawsze piszę mu życzenia od serca i wysyłam na prywatną skrzynkę/piszę SMSa lub dzwonię, a jak kogoś znam tak średnio, ale mam go w znajomych i ta osoba na moje urodziny pisze mi coś w stylu właśnie "sto lat" to później się rewanżuje tym samym: 100 lat! Uważam, że lepiej takie krótkie i oklepane, niż najpiękniejsze, długie itd ale ściągnięte z pierwszej lepszej strony z internetu :)

Gość gość
Tak, tak, jak sie idzie do kina, albo na gym, to trzeba to koniecznie zapostowac na swojej tablicy! A dla mnie to oznacza, ze dla tych ludzi, to jest cos zupelnie wyjatkowego, cos co sie im strasznie rzadko przytrafia, bo ja chodze na zumbe regularnie i przynajmniej raz w miesiacu do kina, wiec mi sie nie chce wszedzie o tym trabic, bo to by bylo nudne...

Gość gość
Ja tez juz nie pisze tego oklepanego, nudnego 100lat! Unikam mowienia o rzeczach oczywistych ;)