Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pauedrfgbf

Gdzie poznaliście swoje 'drugie połówki'? :)

Polecane posty

Gość gośćxxxx9
Na portalu Badoo :) Mam 21 lat, jesteśmy razem juz ponad 2 lata.

Gość gość
w moim domu :)

Gość gość
w pociagu.na ulicy.w pracy.nad morzem.

Gość gość
na czacie

Gość gość
naprawde tyle osób poznaje się przez neta? nie powiedziałabym, chyba bym się jakoś tam troche bała;)

Gość toninaan
Nie stresuj się tak, masz DOPIERO 22 lata, jeszcze masz czas, żeby znaleźć kogoś do poważnego związku. Ja w Twoim wieku miałam chłopaka, którego poznałam na studiach i przez okres studiów byliśmy razem. Skończyły się studia, skończył się nasz związek :p Ale wiedziałam, że to nie jest ten jedyny, dobrze się z nim czułam, ale wiedziałam, że przyszłości wspólnej nie stworzymy. Później jakiś czas byłam sama, aż w końcu z koleżanką postanowiłyśmy założyć sobie konta na portalu matrymonialnym. Poznałam na mydwoje kilku fajnych facetów, spotkałam się z nimi, ale tylko z jednym udało się stworzyć coś dłuższego, już od 2,5 roku jesteśmy parą. Z poprzednimi zostały relacje koleżeńskie. A ciekawą historię miała moja koleżanka, która poznała faceta nad jeziorem. Niby brzmi banalnie, ale jak pływała, złapał ją skurcz i zaczęła się topić. Uratował ją ratownik i od tego czasu coś między nimi się zaczęło, a teraz stanowią szczęśliwą parę:) Historia jak z filmu:)

Gość gość
Jak pracowalam w burdelu to tam mojego poznalam, poprostu przyszedl i go obsluzylam i tak to sie zaczelo, po kilku dniach juz tylko jego bylam