Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kinga2303

Bycie kochanka

Polecane posty

Mam 22 lata prawie 2 lata spoykam sie z zonatym mezczyzna znamy sie od dziecka do seksu nie doszlo jeszczd calujemy sie przytulamy i nic wiecrj i mamy wsparcie piszemy smsy ozenil sie tylko praktycznie z musu ale mogl tego nie robic jak pytalam sie czy kocha zone to wyszlo ze raczej nie na dodatek ona nie caluje go i nie ma cxulosci takie jego jest zdanie ostatnio powiedzial mi ze moze to ja bede ta pierwsza i nie wyklucza ze nie bedziemy razem co o tym myslec czy to tylko klamstwa wie ze seksu teraz nie bedzie bo nie jestem gotowa i szanuje to

Byłam nieświadomą niczego kochanką przez dwa lata. Gdy się dowiedziałam o jego żonie, od razu zerwałam. Rozwiódł się ze swoją żoną i z powrotem się o mnie stara. Nie pakuj się w to. Albo Ty albo jego żona. Niech zdecyduje.

Gość gość
ja tkwię w takim układzie już 6 lat

Gość gość
"żona go nie rozumie, wcale ze sobą nie śpią" :D klasyka

^ Tak. Każdy żonaty jest pokrzywdzony przez los, niekochany, niespełniony, użala się, jaka to żona jest zła i bez uczuć, a mimo wszystko, z podkulonym ogonkiem wraca do domu, gdzie czeka na niego obiadek i wyprasowane gacie. Klasyk.

No w sumie racja tylko ja zapewne tez bym mu stworzyla dom a na dodatek maja dziecko ktore dopiero za pare dni bedzie mialo rok

Do gosc a nie chcesz zakonczyc tego ? Czy go kochasz ja na razie sie spotykam bo nie mam jikogo a sie rozumiemy moge na niego liczyc