Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studentka 3 roku

Pomożecie mi przetrwać ten trudny czas jakim jest rozstanie?

Polecane posty

Podchodzę do tego ze spokojem i czuję, że to słuszna decyzja, ale jak przyjdzie co do czego pewnie będę ryczeć. Jak się pozbierać? Wiem, że będę cierpieć. Boję się tego, ale co mogę zrobić? :( Jakieś rady? Co jeśli się załamię i wpadnę w depresję? Jak spędzać czas bez niego? Da się nie myśleć o ukochanej osobie? Jestem już po jednym bardzo ciężkim rozstaniu. Było mi cholernie ciężko, nie było dnia bez myśli o nim itp. Wyleczyłam się z niego po bardzo ciężkiej walce. Poznałam wtedy kogoś nowego i przeszło, nie byłam długo z tym nowo poznanym facetem, ale dzięki niemu zapomniałam o tamtym i całkowicie zobojętniałam mimo, że wcześniej był to facet moich marzeń, mojego życia itp. Teraz nie mam ochoty na nowe związki, nie wierzę już facetom itp. nie będę szukać na siłę i tak będzie jak zawsze. Zawróci w głowie, a potem tylko ból, cierpienie i płacz. Chcę zacząć żyć dla siebie. Jestem tak skonstruowana, że będąc z mężczyzną zbyt wiele poświęcam. Daję z siebie bardzo dużo, nic się wtedy nie liczy tylko FACET. To błąd. Kiedy go poznałam i się zakochałam to zaniedbałam dużo ważnych spraw. Był ważniejszy niż rodzina, czy przyjaciółka. Olewałam naukę, bo liczył się tylko on. Zyłam jak we śnie, ale co poradzę, że uczucia mną zawładnęły? Nie zniosę myśli, że dotyka inną, że będzie z nią sypiał, że będzie miała to co ja miałam. Bardzo mnie to boli. Nie wiem jak sobie poradzę. Bardzo się boję przyszłości bez niego :(

Gość gość
Niestety nie pociesze cie. Na zranione serce tylko nowa miłośc-tak bylo u mnie i kilku moich znajomych :( :) w 2 przypadkach wyszedl ślub!

Gość gość
rzygam na te pazury oblesne

Gość gość
Cynik i sudentka to te same osoby:P

Gość gość
chcialabys zebym mial pryszczata twarz, wygladam lepiej niz ty i twoj alfons

Gość Gabriella198
Cynik brzydki jesteś:)

Gość cynicfm
Sama jestes brzydka :D

Wyjeżdżam z miejsca gdzie się poznaliśmy. Wiem, że zjedzą mnie wspomnienia, choćby piosenki, które lubimy razem...;/ Wszytsko mi będzie go przypominało i to jest najgorsze, bardzo się boję tego okresu.

Gość gość
Tworzysz jakiś melodramat żeby się nakręcać? Trudno. Nie wyszło. Może następnym razem. W międzyczasie słuchaj innej muzyki, spróbuj czegoś nowego lub coś o czym poprzednio myślałaś a nie miałaś możliwości albo czasu. Szkoda życia na frajerów :-)

Gość pitopanterka
był pierwszy, był drugi, będzie i trzeci i dziewiąty, skup się na sobie, dbaj o siebie i rób sobie przyjemności w oczekiwaniu na księcia z bajki ;) i ciesz się,że nie jesteś w ciąży, on pewnie ma słabe geny skoro jego plemniory nie zdołały Cię zapłodnić