Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

loteriada. ktos gral? ktos wygral?

Polecane posty

Gość gość

wlasnie zamierzam powpisywac kupony ktore dostalam ciekawe moze czy sie wygra?

Gość gość
bardzo zabawne..

Gość gość
ja miałam ponad 450 kuponów loteriady, z czego większość po kilka a nawet kilkanaście szans... i jedno wielkie G wygrałam!!! kolejne oszustwo lotto

Gość bosssss123
Posiadałem około 600 kuponów Loteriady. Oczywiście nic nie wygrałem. Nastepnie wziąłem udział w Multi Multi Loterii z podobną ilością kuponów które były przeliczane na kody a za nie kupowało si]ę szanse na daną nagrodę. Tutaj również miałem cały plik kuponów. Wygrałem 0!!!!!! Czytałem regulamin Loteriady która de facto jest organizowana nie przez Totalizator tylko jakaś firma zewnętrzna. Z regulaminu wynika że firma ta przejmuje prawo do nagród w przypadku gdyby ktoś z laureatów np. w ciągu 3 dni nie dostarczył listem zwycięskiego kuponu. Z tym ze nie można osobiście ani kurierem. Z tego wynika że firma ta wcale nie musi być zainteresowana rzetelnym rozdaniem nagród. ŚCIEMA i TYLE!!

Gość gość
Jedna wielka ściema. Ze znajomymi (4 sosoby) posiadalismy po 200 kuponów. No i oczywiście żaden z nas nie wygrał nic przy rozdawaniu 15 nagród dziennie.

Gość gość
zgadzam się, jedna wielka ściema, rok temu miałam setki kuponów loteriady, wszystkie zalogowane, wygrana 0.

Gość gość
żadna ściema, tylko po prostu mało nagród 1000 tabletów + 12 samochodów = 1012 nagród Niech teraz się zgłosi do tego 500tys ludzi i każdy ma po 10 kuponów to masz 5 milionów kuponów (a na bank jest tego więcej bo to przecież przez całe wakacje trwa ale niech chociażby tyle jest do obliczeń) zatem 5mln/1012 = średnio co 5tys kuponów przypada na jedną nagrodę

Gość bosssssss
Witam. W tym roku po raz 3 wziąłem udział w Loteriadzie. Mój znajomy z punktu Lotto dawał mi kupony które ludzie u niego zostawili. W sumie około 3000 szans po przeliczeniu z kuponów. Udało się wygrać tableta. Biorąc jednak pod uwagę wartość tableta ( około 400 zl) i czas jaki poświęciłem na zbieranie o dojazd ( paliwo) do mojego znajomego zwrócą mi się kosztu i zostanie na piwo. W każdym razie wygrać można w co nie wierzyłem wpisująć poprzedni wątek pod loginem bosssss jednak potrzeba naprawdę wielkiego szczęscia lub olbrzymiej ilości kuponów. Pozdrawiam

Gość gość
Widzieliście playlotto.eu? Bardzo fajna strona. Odwiedzam często.

Gość gość
Na playlotto.eu można fajnie się pobawić w takie gry.

Gość gość
Bardzo lubię odwiedzać playlotto.eu. Super zabawa.

Gość gość
Osobiście polecam zajrzeć na playlotto.eu. Bardzo fajna sprawa. Można się fajnie rozerwać.