Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutkamiiiiiiiiiiiiiiiii

Córeczka siostry przyłapała nas na ostrym seksie

Polecane posty

Gość malutkamiiiiiiiiiiiiiiiii

Hej! Mam nadzieję, że dodaję temat w dobrej kategorii... Jeśli nie, to przepraszam! Mam taki problem - 7-letnia córeczka siostry przyłapała mnie i mojego narzeczonego na seksie. A że lubimy się ostrzej zabawić, to mała widziała dużo rzeczy, który nie powinna (oral, mocne klapsy). Nie wiem ile czasu patrzyła, ale w pewnej chwili mój facet zerknął na drzwi i ją zobaczył. I teraz totalnie nie wiem co z tym zrobić. Mała jest przestraszona, nie chce z nami rozmawiać. A opiekujemy się nią jeszcze 2 tygodnie. Co robić? Jak to wytłumaczyć jej i mojej siostrze?

Gość gość
mleko sie rozlalo, teraz po prostu musicie mloda wtajemniczyc w sprawy doroslych. oczywiscie odpowiednio do wieku. ze dorosli tak sobie okazuja milosc, ze caluja sie po calym ciele itd. ona sie pewnie przestraszla ze ktoremus z was krzywda se dziala...zalezy kto klapsy dostawal ;) wytlumaczcie to na zasadzie moze masazu, poklepywania, calowania jako kazania milosci i wiezi pomiedzy doroslymi...nic innego mi do glowy nie przychodzi

Gość gość
Tak to dać siostrze szmacie dziecko na przypilnowanie. Powstrzymać sie to nie mogło.

Gość gość
młodej musisz powiedzieć, że się wygłupialiście i żartowaliście

Gość malutkamiiiiiiiiii
No z tymi klapsami będzie ciężko, bo przecież dzieciom to się chyba kojarzy jedynie z przemocą i karą... A penis z sikaniem... Najgorsze jest to, że moja starsza siostra jest strasznie pruderyjna w wychowaniu dziecka. Znaczy np. nie wytłumaczyła małej czym się różnią chłopcy od dziewczynek, nie całuje się z mężem w obecności dziecka itp.

Gość gość
gościu z 18:59, wypraszam sobie. Nie jestem żadną szmatą, mam prawo uprawiać seks z własnym narzeczonym, za zamkniętymi drzwiami. Na 3 tygodnie mieliśmy całkowicie zrezygnować z jakiejkolwiek bliskości, bo ona wyjechała z mężem na wycieczkę do ciepłych krajów?

Gość gość
Prawiczku ktory zalozyles ten topik- pedofilia jest karalna a trzepanie sie przy dzieciach tez. jesli marzysz o tym ze mala dziewczynka bedezie cie ogladac jak walisz konia to powinni ci k****a wrzatkiem oblac. napiszesz wtedy jak fajnie bylo.

Gość malutkamiiiiiiiiii
Jestem kobietą, mam 24 lata, a nie żadnym prawiczkiem-pedofilem.

Nie jestem żadną szmatą, mam prawo uprawiać seks z własnym narzeczonym, za zamkniętymi drzwiami. x Dziwnym trafem drzwi były otwarte ;)

Gość gość
Teraz masz wyrzuty sumienia. To dziecko

Gość gość
Dzieci często przyłapują rodziców na seksie i jakoś to znoszą. Może i ktoś w dorosłym życiu z powodu takich dziecinnych doświadczeń został psychopatą, ale to raczej rzadkość.

Gość gość
będzie obciach, jak dziewczynka przy rodzinnym obiedzi powie "mamo, ten pan wsadzał cioci siusiaka do buzi".

Gość gość
- bu, ha.ha.ha.ha

Gość masz 24 lata i juz takie
rzeczy robisz. pewnie anal tez uprawiasz :O

Gość malutkamiiiiiiiiii
To nie prowo, nie bawię się w takie rzeczy. Generalnie rzadko siedzę na forach, ale już kompletnie nie wiedziałam co robić. Próbowaliśmy z nią pogadać. Najbardziej nie rozumie tego, dlaczego "wujek bije ciocię" i dlaczego nie byliśmy ubrani. Szczerze mówiąc nie mam doświadczenia z dziećmi. Znaczy uczę dzieciaki angielskiego, ale są w wieku 10-13 lat. Myślałam, że 7-latka już więcej rozumie, ale się przeliczyłam.

Gość malutkamiiiiiiiiii
Ale przynajmniej z nami już normalnie gada. Ale - nie wiem czy to nie gorsze - pyta. Ja kompletnie nie wiem co jej odpowiadać, mój F. jeszcze jakoś sobie radzi.

Gość gość
0/10

Gość gość
I didn't know you like masturbating with child...

Gość malutkamiiiiiiiiii
Jednak napisanie na tym forum to nie był dobry pomysł. Dobrze słyszałam, że tutaj poważnej odpowiedzi się nie dostanie.

Gość gość
Ciekawe Daje 6/10