Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muzyka na wesele

Polecane posty

Gość gość

Zaczynam planowanie wesela. Zależy mi na dobrej muzyce, tak żeby mogły bawić i osoby młode i starsze. Czy może ktoś polecić zespół/DJ-a?

Gość gość
U mnie grał DJ PEPE (http://www.djpepemusic.pl/). Bawiliśmy się świetnie, pan bardzo sympatyczny i komunikatywny. Polecam :)

Gość gość
nie chodzę na wesela,nie cierpię tandetnej muzyki,głupich przyśpiewek,badziewiastych obrzędów weselnych i zapitych babć,wujków i całej reszty,masakra...:o

No nie wiem,ja mam odwrotnie.Te opite ciotki:),wujkowie,dziadek tańczący z wnuczką,długowłosy rockman podrygujący w takt "Żono moja".Wesela są fajne, to takie międzypokoleniowe jednorazowe porozumienie:)

Gość gość
możesz skontaktować się z firma www.artmargot.pl oni mają i zespoły i DJ na wesela. Na pewno znajdziesz kogos odpowiedniego. Mi się u nich udało znaleźć super DJ który porwał ludzi do zabawy w chwilę.

Gość gość
A czy ktos moze miał przyjemność bawic się przy muzyce zespolu www.key-band.pl ? Szukam dobrego zespolu na swoje wesele

Gość Kamil

Niedawno staliśmy przed podobnym wyborem - zespół czy dj i ostatecznie po przesłuchaniu kilku kapel wybraliśmy zespół Fiesta z Lublina. Była to doskonała decyzja bowiem wesele udało się rewelacyjnie a goście bawili się do białego rana i do dziś wspominają świetną muzykę. Kapela to zdecydowanie lepszy klimat na weselu

Gość Gość

Byłem na kilku weselach u znajomych znałem większość ludzi i moje zdanie jest takie, że Dj nie rozkręcił tak imprezy jak zespół (może na takich dj trafiło ale osobiście się do nich nie przekonałem). Moja jedna uwaga jest taka, że gdy wyszli ludzie na parkiet i dochodziło ich coraz więcej to zespoły rozkręcały dalej ta zabawę a dj po chwili przerywał i zapraszał do jedzenia nie potrafił tego rozkręcić a muzykę też powtarzał i ogólnie przynudzał.