Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego faceci tak wariuja widząc wielkie piersi

Polecane posty

Gość gość
Bardzo mało takich kobiet niestety, a zapotrzebowanie duże :)

Gość gość
Od pół roku szukam szczupłej kobiety z dużym biustem i jest ciężko. W okolicy wszystkie zajęte, na sympatii praktycznie nie występują - pewnie w realu mają zbyt duże wzięcie więc nie mają potrzeby szukać w sieci. Zazdroszczę wielbicielom mniejszych piersi - wybór jest ogromny.

Gość gość
Każdy facet uwielbia duży biust. A gdy jego partnerka ma mały i on twierdzi że mu się podoba to kłamie. !!!!!!!!!

Gość gość
"gość wczoraj Każdy facet uwielbia duży biust. A gdy jego partnerka ma mały i on twierdzi że mu się podoba to kłamie. !!!!!!!!!" Hahahaha. Jak możesz się wypowiadać za wszystkich facetów? Kobieta nie wie co myśli facet. Zapewniam cie ze jest kilku takich którzy wolą małe biusty.

Gość gość
Ja wole mniejszy taki średni ale jedrny,zeby fajnie podskakiwaly i mieściły w dłoni niż takie zwisy

Gość gość
Ale że co ? Ty nie masz biustu i cycki zobaczył ? Ja sobie nie wyobrażam takiej sytuacji. Mój biust nie jest jakiś ogromny, ale jest. Mam d, są mniejsze i większe ale nigdy nie zauważyłam zeby mój facet jakos nadskakiwał większym okazom. Nie zwraca uwagi, chyba trzasnęłabym go w pysk

Gość gość
Niestety dla mniejszych miseczek biust to atrybut kobiecości. Ja mam normalnie między B a C, kiedy karmiłam miałam E. Po ciąży szybko schudłam i wymiary miałam wtedy jak wzorcowa miss, sama się sobie podobałam. Mąż, który nigdy słowem się nie zająknął na temat wielkości mojego biustu był zachwycony. Przestałam karmić i wielkość zeszła. Pewnie że normalny facet nie wybiera kobiety wg. rozmiaru miseczki biustonosza, ale te większe zwracają ich uwagę, to atawizm.

Gość gość
Niedawno jechałam pociągiem, takim z przedziałami, z powodu przepełnienia stałam na korytarzu, wraz ze mną stała większość panów w różnym wieku. Nagle weszła dziewczyna, która zaczęła przechodzić wzdłuż wagonu szukając miejsca. Na oko wymiary +90-60-90, ubrana w zwykle dżinsy i T-shirt. Wszyscy, dosłownie wszyscy faceci koło których przeszła odwracali za nią głowy, i gdyby wtedy zapytać ich z zaskoczenia, jaki kolor włosów miała ta dziewczyna, z całą pewnością żaden bez chwili namysłu, by nie odpowiedział, bo ich wzrok tak wysoko nie sięgnąl .Sama pomyślałam ,wow ale laska. Niestety natury nie przeskoczysz.

Gość Wb000
Wielkie biusty wcale nie są ładne - grawitacja robi z nimi swoje.

Gość gość
Nie wiem co jest ładnego w dużych piersiach. Sama mam rozmiar małe B. Kiedyś wydawały się male, za małe. Zaszłam w ciążę i mam większe nie wiem w sumie o ile, może rozmiar albo i mniej. Ale w życiu większych niż mam bym mieć nie chciała, nawet takich jak mam. Chyba moje wcześniejsze mi się bardziej podobaly. Są jędrne ale i tak czuję się jak dojna krowa z takimi cycami, poci się to pod spodem a fuj.

Gość gość
Mnie się wielkie nie podobają.

Gość gość
gość dziś Nie ma czegoś takiego jak "małe B". A kobiety, które wciskają się w 70B czy 75B tak naprawdę powinny nosić 65-70D-F.

Gość gość
Ja mam małe i bardzo się tego wstydzę. Unikam miejsc tj. Basen i.t.p. Faceci tylko uważają że duże jest piękne. I aż in ślinka cieknie.