Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego faceci tak wariuja widząc wielkie piersi

Polecane posty

Gość gość
Trochę burak. Nie zmienia to jednak faktu, że male piersi sa aseksualne i możecie sobie deski mowic, że jesteście ładne, słodkie, urocze... Duze piersi sa seksowne i takie faceci preferuja.

Gość gość
Jestem fanem dużego biustu (typu Kate Upton) i taki mnie bardzo podnieca, ale potwierdzam, że mały również może być śliczny.

Gość gość
zawsze chciałam mieć duży biust, jestem szczupła biust średni rozm C, i spełniło się moje marzenie przy karmieniu biust w rozm F, i powiem szczerze nie pasował taki do mnie pierwsze co było widać to wielkie balony, po karmieniu mam znowu C może odrobinkę większe i tak wolę, nie każdej kobiecie pasują takie balony, a fakt faceci zwracają uwagę na duże cycki

Warjują ponieważ jest w co włożyć penisa,a ty jakie masz cycki.

Gość gość
Mąż prostak, nie dlatego, że podobają mu się duże piersi, tylko dlatego, że z tego co piszesz, swoim zachowaniem wręcz wywołał dyskomfort u tej dziewczyny. Musiała mu aż zwrócić uwagę, a on nawet się nie speszył, tylko dalej wali prostackie odzywki o "cudach natury" :/ Wątpię, że ona doceniła jego wątpliwe komplementy

Gość gość
wielkosc biustu to cecha na ktora nie mamy wplywu, wiec zalosne sa teksty niektorych kobiet przechwalajacych sie :" a ja mam wielkie cycki i to mnie faceci uwielbiaja " Na pewni wieksze podobaja sie bardziej. Sama mam male, chcialabym wieksze ale w sumie zycie polega na czyms innym, niz dolowanie sie piersiami

Gość gość
Dziewczyny, małe piersi to nie taki wielki problem - operacje powiększające to już prawie codzienność, chociaż moim zdaniem tylko całkiem płaskie kobiety powinny to rozważyć, ewentualnie te, które mają bardzo obwisłe, np. po ciąży.

Gość gość
ja mam rozm. 75E/70F (zalezy jaki producent.. No i uwazam ze sa male :( zazdroszcze innym kobietom wiekszego biustu. :(

Gość boromirr
ja jestem facetem i zgodzę się z tym bo sam jak widzę dziewczynę z duzym biustem to cięzko mi oderwać wzrok aczkolwiek staram się to robić ukradkiem żeby dziewczyna nie czula się skrępowana. Co do twojego męża to odruch odruchem ale mogł się powstrzymać przynajmniej w twojej obecności żeby nie sprawiać ci przykrości.

Gość gość
nie podniecajcie sie tak, bo to prowo. chyba zadna kobieta nie bylaby tak glupia zeby pytac co zrobic w takiej sytuacji...

Gość gość
Nie koniecznie prowo, wiem jak mocno działa na mnie duzy ładny biust, gdyby nie kultura to bez zahamowań zachowałbym się podobnie.

Gość gość
Duży, jędrny biust to najcudowniejsze co może dać kobieta swojemu mężczyźnie. Oczywiście są podobno też zwolennicy małych biustów.

Gość gość
Duży biust to jest wabik, któremu trudno się oprzeć.

Gość gość
"Ja mam rozmiar 70 ff...i mam duży problem żeby kupić sobie stanik a kostium kąpielowy to jeszcze ciężej.. Wierzcie mi jest dużo minusów dużego biustu... Sukienki i bluzki raczej takie naciaglie, nie dobiorę sobie koszuli czy sukienki że sztywnego materiału.." oooooooo Oj, ktoś tu chyba nie zna dobrych firm, dobrych sklepów, nie słyszał o Lobby Biuściastych, o ubraniach Urkye, Biubiu, Pepperberry... ;) Ja noszę 30G (ok. 65J-K - polska rozmiarówka jest nierówna) i nie mam żadnego z powyższych problemów. Problem mam tylko z wyborem, bo co sezon wchodzi kilkadziesiąt nowych modeli staników, bikini, sukienek, a wiadomo, że wszystkiego nie kupię :D

Gość gość
Wszędzie te reklamy.

Gość gość
Po prostu widok ładnego biustu wyłącza racjonalne myślenie u większości facetów.

Gość gość
Taka natura... A dlaczego kobiety wola wieksze grube fiutki? Jest taka co napisze: o nieee. Ja wole male fiutki. Szczerze watpie...

Gość gość
Duże cycuszki są świetnie, stworzone do pieszczot i kochania. Super wygląda cała sylwetka i każdy strój pięknie leży gdy biust jest spory (nie wielki).

Gość gość
Przed ciaza biust 70 D, ja szczupla, wiec juz byl wydatny no i wielu facetow myslalo, ze mam sztuczny, bo super sie prezentowal w sukienkach bez stanika. Po ciazy urosl do rozmiaru 70 FF i nie wisi, jest jedrny a przed okresem to twardy jak sztuczny, dwa balony, jak to moj maz mowi. Kiedys pytalam mojego najlepszego przyjaciela, jak to z biustami jest. Stwierdzil, ze duze sie facetom podobaja, ale jesli pokocha dziewczyne, to rozmiar juz nie ma znaczenia. Wizualnie, na pierwszy rzut oka jednak biusty duze faceci preferuja.

Gość gość
To 70D to już było super, chciałbym taką żonę :)

Gość gość
A kto by nie chciał.

Gość Maria3452
wariują, bo od razu myślą sobie, że ich fujara znajdzie się miedzy tymi balonami i osiągną orgazm bez zabezpieczenia

Gość gość
Ja mam bardzo małe (65E) ale nie przeszkadza mi to :) kiedyś strasznie się ich wstydziłam teraz to mam je gdzieś :P przestałam myśleć już o swoim wyglądzie :)

Gość gość
najlepszy jest gosc ktory na 1 stronie napisal ze nie przepada za duzymi piesiami a woli takie jak grejfrut.....rzeczywiscie taakie to sa malutkie :)

Gość gość
ja przed ciaza mialam 70D, teraz mam 75F (30 tc) ..ciekawe co bedzie pozniej....

Gość gość
uwielbiają duże biusty a jak jeszcze do tego sutki staną i są bardzo widoczne to już wogóle ...

Gość gość
Wtedy to już odlot na całego.

Gość rafal751
Hmm... mleczko, jedzonko!!!!

Gość gość
Faktycznie coś w tym jest. Ja równiez należę do tych, którzy w towarzystwie cycatek po prostu głupieją. Zrobiłbym dla takiej prawie wszystko, uwielbiam towarzystwo biuściastych pań.

Gość gość
Nie wiem czy ja mam pecha czy faktycznie szczupłe kobiety z dużym biustem to taka rzadkość. szukam takiej od prawie dwóch lat i lipa. Nawet na sympatii nie mogę nic namierzyć, chyba takie panie nie muszą się tam rejestrować bo mają mnóstwo adoratorów we własnym otoczeniu. Dlaczego nie urodziłem się miłośnikiem małych piersi - takich pięknych kobiet jest mnóstwo, nawet same zagadują czasami :(