Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studentka 3 roku

Poryczałam się podczas pakowania ratunku

Polecane posty

Gość gość
Czlowieku, zająłbys sie czyms pozytecznym a nie babe udajesz na babskim forum. Chory debil.

Gość gość
To jest cynik...juz dwie osoby to stwierdziły i te wielkie łapy

Gość gość
Cynik do roboty darmozjadzie

ojjj aż dwie osoby, to faktycznie muszę być ja ojejjj co teraz :( :( widocznie lubisz takie pogrywki cipo :D lubisz jak ktoś cie beszta? wypier/dalaj mielone lepić

Gość gość
sama zrób tym pazurami

Gość gość
To nie żaden Cynik, Cynik to 19 chlopak co sie chyba w wakacje nudzi, jest autentyczny, bo dawał tu foty ryja z karteczką gdzie było napisane dokładnie to co mu kazaliśmy. A Studentka to dawna Asiula Cebula, czyli facet udający babe.

Gość gość
no i co studencie 3roku???dalej malujemy pazury i robimy test?

Odjeb się od moich pazurów, sama wysyłasz kogoś do roboty, a jak widać też nic nie robisz! Nie nauczyli cię że najpierw patrzy się na siebie, a dopiero potem ocenia innych?! Drwisz z mojej choroby choć tak naprawdę gówno o niej wiesz i potrafisz tylko wyśmiać! Beznadziejny troll z ciebie. Zastanów się nad sobą i najlepiej po prostu wypierdalaj, bo od tej pory z tobą nie dyskutuję. Możesz mnie wyzywać jak chcesz i wytykać wady, jeśli to ci pomoże. Ja to ignoruję, żegnaj

Gość gość
To nie żaden Cynik, Cynik to 19 chlopak co sie chyba w wakacje nudzi, jest autentyczny, bo dawał tu foty ryja z karteczką gdzie było napisane dokładnie to co mu kazaliśmy. A Studentka to dawna Asiula Cebula, czyli facet udający babe.

Gość gość
zgadza sie to asiula cebula

Nie wiem o czym prawi ten przygłup o asiuli, widzę, że słońce zrobiło rozpiź/dziec w niektórych głowach (bynajmniej nie mam tu na myśli swojej, bo unikam słońca:) )

Gość gość
To idiota co prowadził projekt Asiula Cebula, ten sam skill wypowiedzi i L.Lohan w ava go zdradziła, bo kiedyś w stopce też mial czarnobiala Lohanowne. To facet jest, sam sie kiedys zdradził ze dla jaj prowadzil ten babski proekt, a walikonie stad mu maila zapychaly. Potem jak go kazdy wysmial, ze trzeba byc zrytym deklem zeby babe udawac caly rok na forum, to glupawo sie z tego wycofywal.

Ok, wysrałeś już te suche twierdzenia, teraz pora na jakieś dowody hmm? :) Ja też mogę napisać, że jestem Beatą Kozidrak, ale jak nie mam potwierdzenia to nikt mi nie uwierzy, nieprawdaż? Mogę być i nawet samym Donaldem Tuskiem...co was to do kur/wy obchodzi? Czy to takie istotne w waszym życiu? Piszę tu, bo muszę, moja choroba tak mną steruje, że wylewam na klawiaturę wszystko co mnie w danej chwili cieszy/boli. Jak coś was uwiera to proszę nie czytać i wyjść. Szukacie taniej sensacji w waszym zasranym nudą życiu. Ja wchodzę tu tylko po to by się wygadac i lubię jak ktoś to komentuje, ale na temat, a nie gdy sra mi ciągle jakieś zarzuty, że jestem projektem itp. To tylko forum, mój mały świat, gdzie mogę podzielić się przemyśleniami i zdarzeniami z życia codziennego. Nie chcecie to nie czytajcie, proste jak budowa czołgu. Żegnam :O

Gość gość
Skarbie ja Ciebie rozumiem. :) A wykonujesz rimming? :)

Gość gość
A do czego innego ten babol się nadaje? :D

Gość gość
Kochanie ale budowa czołgu nie jest wcale prosta. Czołg to skomplikowana maszyna. Nawet opancerzony Rosomak jest bardziej prosty w budowie niż standardowy czołg.:)