Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nikolaa97

O co chodzi mojemu koledze?

Polecane posty

Mam 16,5 lat jestem w 2 liceum i chodzi o to że mój dobry kolega z klasy , nawet przyjaciel dziwnie sie zachowuje. Ja sie w nim kocham i on o tym wie ale chyba nie przejąl sie tym no i powiedział mi nawet że ma dziewczyne (nawet slyszalam ze ma) i mojej kol napisał że mu sie nie podobam (sam sobie zaprzeczył ale cóż) więc powoli zaczęłam odpuszczać ale odkąd sie dowiedział to dziwnie sie zachowuje, bo np. gadał do mnie dość dwuznaczne teksty typu \"jaka ty gorąca jesteś\" " np. klepał mnie po udzie czasami jak siedział obok, patrzył mi się w dekolt i na dupe nagminnie mi si gapi i sie usmiecha a kiedys jak z nim rozmawiałam to odwróciłam sie podniesc zapalniczke a kolezanka mi powiedziała że on sie zrobił czerwony i mu stanł..,ponadto tydzien temu pisałam z nim o jakiś pierdołach i on nagle sie mnie zapytał czy jestem dobra w łóżku odpisałam co taki zainteresowany to napisał że tak sobie pyta choć to było dziwne , z początku myślałam że on żartuje ale teraz przypomniałam sobie że już kiedyś zapraszał mnie na wódkę sam na sam, ogólnie nie rozmawia z innymi dziewczynami ale zauważyłam że jak już z jakąś gada to robi wszystko żebym była zazdrosna i patrzy na moją reakcje, kolezanka twierdzi że może ja mu dałam do zrozumienia że chce iść z nim do łóżka bo podobno kręce dupą przy nim (chociaż ja tak zwykle chodze) niby specjalnie odkrywam dekold, uwodze go wzrokiem, fakt ze rozmawiajac z nim patrzyłam mu w oczy usmiechałam sie gryzłam wargi i bawiłam sie włosami ale ja mam taki nawyk zresztą on mi sie bardzo podoba ale nawet nie pomyslalam wczesniej ze on chce mnie przeleciec jakos teraz mi przyszło na mysl.. już nie wiem o co chodzi , on od paru dni sie ze mną nie kontaktuje , obraził sie? nie daje mi to spokoju, musze wiedziec o co mu chodzi ps. to nie jest taki typ co podrywa każdą bo z dziewczyn w szkole tylko ze mną rozmawia i sie tak zachowuje. Ciągle o tym myśle bo w sumie on baaaardzo mnie kręci (najprzystojniejszy w szkole jest) , ale nie zdecyduje co zrobić ani nie powiem mu wprost czego chce dopuki nie wiem o co jemu chodzi bo nie chce wyjść na idiotke ( przecież nie zapytam sie go " ej chcesz mnie przeleciec?" bo nie chce wyjsc na dziw** która pcha sie do łóżka zajętemu wiec o co chodzi i co robić ..pomocy !

Gość gość
Daj mu dupy i bedzie po zawodach, synek ewidencje chce zamoczyć a Ty mu utrudniasz.

Gość gość
przyjmij zaproszenie na wódkę i do dzieła

Gość gość
On chce się z Tobą przespać!! Nie udane to prowo :P

Gość gość
naprawdę tak było coś podobnego powinnaś się umówić może nie swędziło by Cię tak teraz

ale ja pytam poważnie, nie chce głupich odpowiedzi, a to zaproszenie na wódke było już z miesiąc temu :)

Gość gość
to zapytaj sie go czy to zaproszenie na wodke jest jeszcze aktualne i do dziela

Gość gość
Napisze tak: masz fajnego przyjaciela skoro ewidentnie albo chce Cię przeleciec albo chce z Ciebie zrobic idiotke przy wszystkich żebyś dała sobie z nim spokoj. Czasami droga przez upokorzenie jest najskuteczniejsza aby dać do zrozumienia ze ktoś nie jest zainteresowany. Sam napisał do Twojej koleżanki ze mu sie nie podobasz ale ze dalej dajesz mu znaki myśli sobie chociaż Cię przelece ;) moja rada : zmień przyjaciela bo będziesz płakać ;)