Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

domki do wynajęcia tanio wejdzcie prosze

Polecane posty

Gość gość
ale nikt cie nie zusi nie chesz to spiepszaj nad ten adriatyk a neipomyślałaś sobie że może niektórzy nie wyobrażają sobie nawet jednego dnia bez ekspresu zmywarki plazmy itp ?

Gość gość
Właśnie widzę jak lecą do tych twoich domków, że parę tygodni już lecisz z tą,, promocją"

Gość gość
no i co z tego nie są jeszcze powszechne bo w tym roku puściłam tylko ci co przyjadą i szukają to wejdą a na internecie nie ogłaszałam jeszcze więc narazie wystarczy a w przyszłym roku może pomyślimy nad ogłoszeniami i reklamą ja was tylko grzecznie zaprosiłam ;)

Gość gość
Ja wynajęłam nowy, dość komfortowy domek w Sopocie za 250 zł. Chyba Karwii do Sopotu nie można porownywac.

Gość gość
Ja co roku spędzam wakacje w Karwi, bo lubię te plaże i nawet w tym roku pytałam o domki, ceny są zbliżone - niższe nawet, ale o standardzie się nie wypowiem, bo nocowałam w ośrodku. Wyszło mi korzystnie - 185zł za pokój na rodzinę - 2 osoby dorosłe i 2 dzieci. Pokój z łazienką, sejfem, lodówką, dużym balkonem, tv; na dole ogólnodostępna świetnie wyposażona kuchnia i jadalnia, plac zabaw, sala zabaw... parking przed ośrodkiem za darmo i plaża blisko... może w domku też byłoby super, ale jednak cena podwójna ;-( ja nie lubię jeździć w większej grupie, podróżuję tylko z mężem i dziećmi, więc raczej domek mi się nie opłaca w w/w cenie.

Gość gość
a w jakim wieku masz dzieci?

Gość gość
jeśli do 10 lat to możemy porozmawiać o 250-300 pln

Gość gość
"ale nikt cie nie zusi nie chesz to spiepszaj nad ten adriatyk..." No i wyszedła kultura "pani" na domkach. Z której wsi wypełzłaś? Kołtuńskiej plazmy i kołtuńskiej zmywarki to ja za darmo nie chce oglądać.

Gość gość
ludzie i czemu sie klocicie, wiadomo ze kazdy ma rozne potrzeby i preferencje na roznych etapach zycia, tak samo jak rozna zasobnosc kieszeni. Jak sie jest singlem czy bezdzietna para to mozna sobie chodzic na sniadania i kolacje w hotelowej restauracji, gdy jest sie rodzina z dziecmi duzo lepiej miec aneks kuchenny gdzie w srodku nocy zrobisz mleko czy rano zaserwujesz te konkretne platki sniadaniowe, ktore dziecko uwielbia a ktorych nie ma w hotelowym menu. Pralka sie bardzo przyda gdy np dziecko upaprze sie cale lodami albo zasika fotelik samochodowy (to sytuacja z naszych ostatnich wakacji). Telewizor i internet jest rowniez niezastapiony, chyba ze zabierasz z soba opiekunke i wieczorami szalejesz po imprezach, majac w perspektywie ze o 6.30 twojego kaca przerwie tupot malych stopek, a ich posiadacz donosnym glosem bedzie sie domagac bajki/siku/jedzenia/picia czy cholera wie czego. Kiedys bylam w stanie praktycznie z marszu wybrac sie na weekendowy wypad z plecakiem i spac w schronisku w 8 osobowej sali czy pod namiotami, teraz zeby mi doplacali to bym tego nie zrobila i taka kolej rzeczy. Cena jest dosc wysoka, ale to juz chyba norma ze polskie ceny dogonily europejskie i to nie tylko nad morzem. Za 3 gwiazdkowy hotel w powiatowym miescie na poludniu Polski placilam ostatnio podobna cena jak za 4 gwiazdkowy pod Mediolanem; podobny domek w Toskanii nad samym morzem kosztowal 100-120 euro za noc. Zapisze sobie tego maila; planuje wakacje nad Baltykiem i ta oferta brzmi ciekawie. Dobrze by bylo gdybys autorko miala strone internetowa, bo sam email to za malo, zwlaszcza taki malo profesjonalny - ostatnio duzo bylo przypadkow, gdzie ludzie wplacali zaliczki na nieistniejace osrodki wakacyjne.

Gość gość
nie nie ja nie chce żadnych zaliczek po prostu pani przyjedzie i wtedy melduje i pobieram opłate ja rezerwuje bez zaliczki żeby nie było że oszukuje

Gość gość
up

Gość gość
wystawiasz rachunki ?

Gość gość
napisałam na @ i czekam, może Autorka nie śpi jeszcze...

Gość gość
już odpisuje zaraz nie rachunki będe wystawiała w przyszłym roku jednak pisemne potwierdzenie pani otrzyma jeśli o to chodzi

Gość gość
nie to żebym się czepiała ale dlaczego w następnym roku dopiero ?

Gość gość
tak jak móie oddałam w tym roku do użytku no nie wszystko na raz no wiadomo tak poczekamy zobaczymy jak to sie rozwine w przyszłym, roku dopracujemy ;)

Gość gość
no bierzecie?

Gość gośćhandzia 07
Dziękuję, ładne domki. Potrzebujesz na start pomocy księgowej, informatyka, specjalisty do spraw promocji i kogoś do pogadania, kto ma zbliżoną działalność. zwłaszcza księgowość, bo nie może być tak, że zarabiając nie płacisz podatków, nie wystawiasz rachunków. Nie pisz tutaj tak dużo.

Gość gość
upupupupup

Gość gość
uwaga uwaga jedyna taka okazja !!!!!!!!!!!! od 10.08 przy pobycie na min 10 dni kolejne 10 za 1/2 ceny

Gość gość
albo dobra od zaraz jestescie na 10 dni kolejne 10 za pół ceny;)

Gość gość
oferta wciąż aktualne super pogoda !!! zapraszam !

Gość robik33
Polecam na pewno odwiedzić Falsztyn, urokliwe miejsce między Pieninami a Tatrami. Tutaj można wynająć domek już za 3 stówki za dobę. Dokładne ceny są na stronie www.naogrodach.com.pl . W te wakacje na pewno znowu tutaj wpadniemy z dzieciakami.

Gość gość
Julka z Karwi to milutki kociak ale szkoda że udaje cnotke :(

Gość gość
Julka, podbijam Twój temat chociaż udajesz cnotkę.

Gość annaxxx
Już widzę, że kilka postów wyżej padała opcja "Karwi" ale mogę się podpisać pod tym pomysłem. W Karwi ceny są przystępne, co lepsze - wszędzie dobry dojazd. Polecam zwłaszcza dla rodzin http://www.karwia.com/wszystkie-noclegi.php

Gość gość
Też się bawiłem kiedyś w wynajem domków. Teraz wolę kupić bilety lotnicze do Paryża i tam wynająć jakiś hotel np z ryanair są tanie loty na https://www.fru.pl/tanie-loty/Ryanair-FR/ a hotele nie wiele droższe od naszych Polskich.