Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JonSnow

spedzanie wolnego czasu

Polecane posty

Mam pytanieusmiech.gif Jak spędzacie wolny czas po pracy ze swoją połówką? Pytam bo my zazwyczaj przychodzimy do mnie i gadamy. Po prostu. Czasami uprawiamy seks, oczywiście oczko.gif Ja zazwyczaj chciałbym pograć w jakąś planszówkę czy cokolwiek niż tylko gadać ale ona nie chce. Wydaje mi się to nudne. Czasami wyskoczymy do kina, na piwo ze znajomymi ale ogólnie to mało pomysłów. Często ona rzuci jakimś pomysłem na który niemal zawsze się zgadzam a potem wysłuch*je że ja o niczym nie pomyśle i zawsze ona musi to robić. Czy to źle? Czy wy też tak macie? Nie znoszę myśli że ona mi to wypomina non stop ale czy nie może być tak że to ona wymyśla? W końcu kobiety są kreatywniejsze. Moje pomysły są zazwyczaj "sportowe" jak basen, rower których ona nie lubi smutas.gif

Gość gość
urozmaicajcie grę w karty. Nauczcie się grać w rozbieranego pokera fajna gra wstępna. Wyciągnij ją na spacer, gotujcie razem to też fajne

Gość gość
kurcze młodzi jeszcze jesteście nie? :) - oglądajcie jakiś serial na kompie - posprzątajcie chatę - idźcie na spacer, na lody - ćwiczcie razem coś - ugotujcie sobie coś fajnego - zróbcie sobie domowe spa z kąpielą itd - rypcie w karty - itd

Gość gość
pomyśl cobys robił gdybys był sam, albo ona sama w domu i zróbcie to razem.

Gość gość
możecie na kurs tańca sie zapisać, albo na jakieś sztuki walki czy coś

Gość gość
naucz ją pykać w gry na kompie

Problem polega na tym że ja chętnie gram w gry na kompie, w karty, planszówki i inne. Kupiłem też gre erotyczną w którą zagraliśmy 2 razy w ciągu całego roku bo jej się NIE CHCE ;) Ona woli spędzać czas gadając, być na działce i gadać.... Ja wole aktywnie spędzać czas - sport, gry, seks :D Denerwuje mnie to ;)

Gość gość
spróbuj powoli ją namawiać na jakieś aktywne zajęcia. My jesteśmy domatorami więc nie mamy tego problemu. Ale nie zgadzacie się charakterami albo będziesz sam aktywnie spędzał czas a z nią robił coś innego albo będzie coraz ciężej się wam dogadać

Gość gość
Trochę dziwna dziewczyna, nie chcę robić nic aktywnego, a ma pretensje, że nic nie wymyślasz? :)