Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj skończyłem 39 lat

Polecane posty

Gość Trent Easton
Najlepsze życzenia dla Prezesa! :classic_cool:

Gość gość
no patrzcie państwo, jaka chętna ta nasza ala :D

Gość gość
a mi się spodobał 30 letni prawik ,w przeciągu pół roku stał się najbardziej ognistym facetem jakiego znałam,nikt z nim nie może się równać a etap jego niesmiałości był słodki :-) słyszałam że tacy nieśmiali mają największy potencjał i muszę się zgodzic

Gość gość
kolejna historia na miarę wygranej w totolotka. może i się gdzieś tam trafia ale raczej nie ma co na to liczyć.

Gość Alicja Donnikova
chętna to ja byłam 5 lat temu. dziś już wiem, że głową muru nie przebiję i nie zamierzam nawet walić w ten mur :) chęć zawsze musi być po obu stronach. i mówię tu o chęci na jakikolwiek kontakt, to od tego zaczyna się poznawać człowieka. ludzie żyją bez kończyn, z chorobami, przeżyli wojny, a ty się zakochać boisz. phi.

Gość BabaAga
09:07 Twój pesymizm jest wrodzony czy nabyty?:-P

Gość BabaAga
Trafiłeś jak kulą w płot:-P hehe. Uśmiechnij się, zrób to dla mnie :-)

Gość gość
No to masakra ale na seksie swiat sie nie konczy i co z tego,ze nastolatkowie maja ogromne doswiadczenie,co z tego,ze dwudziestoparolatkowie maja zony i dzieci zycie nie sklada sie tylko z seksu. Choc jest dosc przyjemna forma spedzania czasu :-P

Gość gość
Bez seksu można żyć, są ludzie, którzy wcale go nie potrzebują ze względu na niskie libido. Gorzej gdy ktoś ma wysokie libido, a nie uprawia seksu (przyczyn może być wiele), wtedy brak seksu jest męczący i frustrujący.

Gość gość
A Ty masz wysokie libido czy niskie?

Gość gość
niby mozna ale to takie niepelne zycie. Bo czlowiek sklada sie z ciala ale i zachowan a te seksualne sa czyms naturalnym, nieodzownym i wrodzonym

Gość gość
kurde gosc ma 40 na karku i ma dac szanse dziewczynom tylko na co pytam? jezeli do tej pory nie wszedł w zaden zwiazek ani nie ulozyl sobie zycia to raczej juz teraz nie bardzo ,teraz to zostały mu tylko stare zdezelowane 50 z odzysku bo mlode atrakcyjne kobiety jezeli maja troche oleju w glowie nie zwiaza sie ze starym prykiem ktory ma 40 na karku i nic... ewentualnie jak ma kase to sponsorinng ładnej i mlodej kobiecie i tylko taki seks mu zostaje.... ludzie w tym wieku to juz maja poukladne zycie a nie dopiero zaczynaja jak 20 latkowie przed ktorymi wszystko . jestes starym kawalerem i nie powinnes liczyc juz na cos stałego.

Gość Crowfield
Sa kraje , w ktorych norma jest , ze 45-50 letni facet ( u nas juz dziadek) zostaja tatusiami pierwszy raz , to , ze ma 40 na karku z niczego nie wyklucza , a juz na pewjo niez udanego sexu!!!!!

Gość tivolt
mężczyzna między 18. a 58. rokiem życia, który średnio uprawia seks 2 razy w tygodniu - może liczyć łącznie na 2 godziny, 53 minuty i 20 sekund orgazmu w calym zyciu(biorąc pod uwagę założenie, że trwa on 2,5 sekundy). BOZE ILE STRACILES ☆☆☆SPIESZ SIE☆☆☆☆☆

Gość gość
"ewentualnie jak ma kase to sponsorinng ładnej i mlodej kobiecie i tylko taki seks mu zostaje..." X To, że ty dajesz dupy w układzie za kasę to nie znaczy, że każda taka jest.

Gość gość
Gosc 13:42 I tak wszystko sprowadza sie do brania przyjemnosci z dawania dupy , tak juz jestesmy skonstruowani

Gość gość
Jak jesteś taka prymitywna to twój problem. Normalni ludzie mają jakieś uczucia. Ale skoro sama przyznałaś, że dajesz dupy za kasę, to może już stąd idź.

Gość gość
starość nie radość :P

Gość gość
"Sa kraje , w ktorych norma jest , ze 45-50 letni facet ( u nas juz dziadek) zostaja tatusiami pierwszy raz , to , ze ma 40 na karku z niczego nie wyklucza , a juz na pewjo niez udanego sexu!!!!!" x weź ty mnie nie osłabiaj. jakie to niby kraje? a po drugie ile taki facet się dzieckiem nacieszy?

cóż, to fakt. w polsce jest takie podejście, że jak masz 40 lat to powinieneś się zapakować do trumny i czekać na śmierć. nie daj boże zakochać się w starszym wieku - zgroza! XXX spróbuj być szczęśliwy, to cię znajomi i rodzina wzrokiem zabiją. wszak w wieku 40 lat powinieneś mieć grubą, wiecznie niezadowoloną małżonkę, co najmniej dwójkę wnuków, osteoporozę, paradontozę i koniecznie wielki piwny brzuch :classic_cool:

Gość gość
jak ja ci dam dawanie dupy to niedobrze ci sie zrobi lafiryndo jedna ja jestem mezatka juz dawno po 40 i jezeli komus daje dupy to swojemu mezowi wywloko jedna ,pilnuj sie co piszesz i do kogo szmatławcu jeden... to jest moj zdanie i spierdalaj jak ci sie nie podoba gosc po 40 juz dawno powinien miec poukladne zycie a czas na mlode dziewczyny to mial jak był 20 parolatkiem a nie dojrzałym facetem. takiemu panu zostaje albo pani z odzysku zazwyczaj starsza a jak mloda to tylko za kase takie jest zycie ,i nic tego nie zmieni.

Gość gość
to bylo do tego szmatławca z 13 45 pisane pierdolona lafirynda.nie oceniaj ludzi szmato.

Gość Alicja Donnikova
chyba stond wyjdem, bo chamstwa nie zniesę 😭

no nic, może gospodarz topa coś postawi :P spóźniliście się, bo miałam niedawno nalewkę porzeczkową. pyszna była. gdybym miała tego więcej, zostałabym alkoholiczką :D

Gość gość
"ludzie w tym wieku to juz maja poukladne zycie a nie dopiero zaczynaja jak 20 latkowie przed ktorymi wszystko . jestes starym kawalerem i nie powinnes liczyc juz na cos stałego." x też tak uważam. jak będzie mi się chciało seksu to mogę co najwyżej skorzystać z d***** ale to raczej z ciekawości jak to właściwie jest niż z realnej potrzeby. jak ktoś do 39 roku życia obywał się bez seksu to już nauczył się obywać i wielkiego halo nie będzie jak umrę prawikiem bo tego się raczej spodziewam.