Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny zareczone okolo 30 wejdzcie prosze

Polecane posty

Gość gość

Hej mam rozkmine, mam 29 lat jestem zareczona z facetem 28, kocham go ale.... on jest przystojny, nie ma brzuszka, troche lysieje ale ma ladne oczy, wszystkie gowniary na ulicy sie gapią, moglby miec lekka reka dziewczyne 23 lata..... ja staram sie dbac o siebie, nie ukrywam ze duzo pracuje i nie jestem zawsze pieknie umalowana i nie mam wybielonych zebow mimo to zawsze nosze sukienki....no zeby wiadomo. Widze jednak,że swierzosc juz nie ta...jestem taka mamusiowa-chociaz dziecka nie mam....uginam sie pod ciezarem życia....nie zawsze witam go z usmiechemi nie zawsze sie mocno przytulam, nie wiem czy mnie kiedys nie wymieni na inny model, bo po 30 wszystkie dzieczyny troche 'dziadzieją' chyba ze maja kase na spa i fitness... co wy robicie zeby byc swierze i wygladac na mlodsze, albo jak sie zachowujecie, zeby nie byc upierdliwa baba....?

powinien poszukać jeszcze jakiejś 23 latki, najlepiej studentki... bo dla Ciebie już chyba na naukę za późno a te Twoje ortografy Go wykończą, wyłysieje do reszty :(

Gość gość
Mam 35 lat, nie łysieję, dopiero zaczynają pojawiać mi się pojedyncze siwe włosy, jestem zbudowany, nie dość, że nie mam brzuszka, to jeszcze mam tam kratę (no nie taka co prawda jak kiedyś) i spokojnie mogę mieć dziewczynę w wieku 20 lat. Wiem, bo miałem. Więc tak nie podniecaj się swoim łysolem. Ale faktycznie, jak się zaraz nie zaręczy i nie weźmiecie ślubu, to ci szybko chłopak spierdoli. Także musisz być póki co dla niego miła. Liż mu fiuta i dawaj w dupe. To powinien się ożenić. Po ślubie możesz dac chujowi popalić. Pozdro podstarzała panno!

Gość gość
Ty nie masz problemu z narzeczonym, tylko z uciekającą młodością

Gość gość
joann-debilko pisze z telefonu ktorego ty nie masz, drugi pedale-miales 20-bo za nia zaplaciles;) i miala jajca -lize mu fiuta i to lubie OSTATNI POST TO PRAWDA-BOJE SIE STAROSCI ALE...wszystkich to czeka nawet joane 666;) sek w tym zeby sie trzymac i facet zeby byl dumny;)