Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na ile wasza praca jest pewna? Skoro mówicie że dziecko tylko jak ma się pracę..

Polecane posty

Gość gość

Przeczytałam tu nie raz, że dziecko tylko jak ma się pracę, no ale można ją przecież szybko - max w 3 miesiące stracić. więc na ile wasza praca jest pewna, skoro decydujecie się na dziecko? bo mój mąż ma pewną pracę, nikt go nie zwolni aż do emerytury - na którą w sumie mógłby iść nawet i dziś.

Gość gość
pracuje w budżetówce, jakbym sie uparła to pewnie maogłabym tu siedzieć do emerytury ale mam 24 lata i raczej na pewno w bliskiej przyszłości zmienie ją na coś mniej pewnego ale dającego większe możliwości rozwoju no i większe zarobki

Gość gość
to ja zapytam inaczej- z czego dziecko utrzymać, jak się pracy nie ma w ogóle?

Gość gość
moja ani męża nie jest pewna, ale jesteśmy specjalistami w swoich dziedzinach i nawet jak jedna się sypnie, to drugą szybko znajdziemy. póki co to my rezygnujemy z pracodawców na rzecz kolejnych na lepszych warunków

Gość gość
Prawie kazda praca nie jest pewna. Ja pracuje w sklepie 4lata a ile bede mogla ? Nie wiem. 3lata temu urodzilam planowane drugie dziecko. Mialabym nigdy nie miec dzieci bo nie mam pracy na cale zycie? O nie! Jal nie ta praca to inna. W handlu jej sporo.

Gość gość
Przepraszam 2lata temu nie trzy. Pisze na tel, na dodatek za szybko :)

Gość gość
Ja w lidlu siedze 3 rok i z mężem podjęliśmy decyzję o drugim dziecku po wakacjach. Wiem ze nie jest to praca na nie wiadomo ile lat, ale zawsze moge zmienic. Nigdy nie mialam problemów ze znalezieniem pracy w sklepie za 1500-2000 na rękę.