Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko partnera u was w domu,jak jest u Was?

Polecane posty

Gość gość
Hej gosciu , nikogo nikomu nie odbilam ,ja jego poznalam ON JUZ BYL PO ROZWODZIE A ROZWOD BYL Z JEJ WINY!!!!!!!!!

Gość gość
A matką się nie przejmuj, jeśli szuka dziury w całym niech szuka. Twoim zadaniem jest zrobić wszystko aby dziecko nie chciała od was odjechać ! Wtedy zrozumie, że nie ma źle u was i przestanie szukać i drążyć. A jak zadzwoni zapyta co dziecko jadło czy spało (nie wiem w jakim wieku jest) czy coś tam nie stresuj się tym, ja też ojca o wszystko wypytuję, gdy mały jest u niego, po prostu jestem matką i chcę wiedzieć co moje dziecko robiło cały dzień. Odbierając go ze żłobka tez pytam pani czy zjadł co jadł ile spał itp itd.

Gość gość
autoko a jak wy dajecie rade finansowo, czy twój facet oprócz alimentów wydaje duza kase na zabawki, wyjscia z dzieckiem, ubranka?

Gość gość
DZIEKI gosciu10.53 zamierzam zrobic wszystko cow mojej mocy,by dziecko bylo szczesliwe. Z kasa musimy dac rade,alimenty plus cala reszta,plus swieta urodziny imieniny

Gość gość
Facet wział rozwód znalazł małolatę i znowu spłodził dziecko:-D ciekawe jesli znowu mu nie wyjdzie z ta czy kolejną tez tak szybko zapłodni?? jednak niektórzy nigdy nie uczą się na swoich błedach

Gość gość
Bez sensu jestes ,malolata to dziewczyna ktora a 18 lat, ja zaszlam w ciaze majac 24 i to byla ciaza swiadoma,pozatym wiedzialam od poczatku ze ma dziecko. Wyobraz sobie ze czloweik majac 23-24 lata powinien byc juz dojrzaly emocjonalnie m,uczuciowo ,nie tak jak ty.