Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy bycie z takim facetem ma sens?

Polecane posty

Gość gość

Zostałam zmuszona załozyć nowy temat bo w poprzednim zaczęto się ze mnie nabijać. Wyszliśmy z klubu studenckiego a przed nim stali sobie ludzie,jakieś 20 osób może, nie liczyam. Było coś koło pierwszej w nocy i jakiś facet przy ludziach krzyczał na dziewczynę że jest brzydka, tępa i że jest idiotką ze wsi. Naśmiewał się z niej w ogóle. Ona była pijana ale mówiła żeby odszedł a on ja zaczął dotykać. Mój facet powiedział żebym zaczekała a on podszedł do niego i popchnął go i kazał wypie**alać. On jest duży i ćwiczy na siłowni więc ma siłę i jak tamten się rzucił ponownie go odepchnął i uderzył w brzuch.Chłopak się skulił a po chwili uciekł z jakimiś innymi.Mój podszedł do tamtej dziewczyny, zapytał się ok i poszedł do mnie a potem wróciliśmy razem. Okazało się że to była jego pierwsza dziewczyna z którą był półtora roku temu i że ona go zdradziła, rzuciła i terroryzowała, obrażała wiele razy od frajerów i ciot dlatego zaczął ćwiczyć. Powiedział nawet że tamten facet mógł mieć rację bo nie wie co ona zrobiła ale nie mógł patrzeć jak przy ludziach ktoś napastuje kobietę. Powiedział mi że czuł się zobowiązany żeby jej pomóc. Myślicie że on nadal do niej coś czuję? Dlaczego powiedział że czuł się zobowiązany, przecież tam byli inni ludzie? Nie wiem czy jest sens żebym dalej z nim była. Dzisiaj do niego zadzwoniłam to się wkurzył że robię od wczoraj z tego problem i że go męczę już któryś raz. Moja siostra powiedziała mi że to dziwne co zrobił i że powinnam zastanowić się czy chcę z nim być bo kiedyś może użyć siły przeciwko mnie. I na dodatek on nie zrobiłby tego gdyby ktoś tłukł sie z innym facetem, nie interweniowałby!!! Denerwuje się bo jego zachowanie jest dziecinne i niepowazne! Pewnie robi jej nadzieje albo sam liczy że do niego wróci! Powoli tracę ochotę żeby w ogóle z nim być bo boje się że mnie skrzywdzi.

Gość gość
prowo albo skończona idiotka, ile ty masz lat dziecko?!

Gość gość
To ty robisz Problem z niczego chcial dziewczynki pomoc twoja siostra tez madra z takimi radami Tak zostaw go

Gość gość
chyba to zrobię bo mnie wkurzył, że teraz nie odbiera i nie odpowada na moje pytania! ja jestem jego dziewczyną a nie ona i nie powienien sie w ogóle intereswac tym że ona ma problemu. To jest jej zycie! Jak do niego zadzwoni to pobiegnie jej pomóc, szkoda że marnowałam swój czas na takiego człowieka!