Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ex red

bylam prostytutka wszyscy mezczyzni sa tacy sami

Polecane posty

Gość ex red

pracowalam w USA i Szwajcarii.mialam roznych klientow i musze powiedziec,ze mezczyzni niezaleznie od narodowosci sa tacy sami.czy kochaja kobiete czy nie,zalezy im prze wszystkim na tylku.co drugi klient wygladal jak potulny misiu z obraczka na palcu,nikt by sie po takim nie spodziewal,ze to d****arz.najczestesze powody wizyt w burdelu to(wiem od klientow)ciaza zony i polog+wzgledy estetyczne np. rozstepy,przy czym zonie mowia,ze im nie przeszkadzaja:Orowniez chec odskoczni,najciekawsze,ze niektorzy klienci po slubie nie rezygnowali z moich uslug.im poprostu zalezy tylko na seksie.znam te ich gierki.pewnien klient przychodzil co niedziele ok 8 rano,na szybki numer,mieszkal za rogiem,zona wierzyla,ze ma kochajacego meza,ktory leci dla niej po buleczki do piekarnii a on po drodze do piekarnii zdazyl wstapic do nas.nie wierze w milosc,doskonale wiem jak wygladaja wieczory kawalerskie,rzadko kiedy konczy sie na tancu.postanowilam zwiazac sie z facetem,ale tylko takim,ktory ma kase,bo oni sa wszyscy tacy sami,w milosc nie wierze.najgorsze,ze´´normalne´´kobiety wierza w ich zapewnienia o milosci.niech wam moj post da do myslenia,bo widze tyle naiwnych wypowiedzi tutaj,az zal.

Gość gość
duzo mialas prawiczkow?

Gość gość
ja prostytutka nie jestem ale popieram,szkoda tylko,ze sie tak pozno w tym polapalam.

Gość omladinac95
Nie szczuj na nas normalnych kobiet :P . Pewnie jesteś sfrustrowaną feministką,której nikt nie chciał nawet kijem tknąć,dlatego pieprzysz farmazony,że 100% facetów to świnie . Nawet gdyby to była prawda,to ja taki nie jestem,i mam mieć przesrane tylko dlatego,że gościu w zdegenerowanych szatanach zjednoczonych czy szwajcarii nie był wierny żonie? Nonsens :D.

Gość gość
nieprawda ! to wszystkie kobiety są takie same - prostytutki. chca tylko w taki lub inny sposób wykorzystać faceta. najlepiej na kasę.

Gość gość
Ja myślę że nie wszyscy zdradzają, ale więcej po prostu traktuje kobietę jako lalę do dmuchania i do podawania obiadkow. Ot, full serwis, a jak już nie daje, to wtedy ew. zdradzaja albo jak wybitnie się zaniedba.

Gość gość
nie wszyscy faceci szukają prostytutek. Niektórzy koleżanek do seksu po prostu, bo tymi pierwszymi brzydzą się głosząc wszem i wobec. śmieszne, lecz prawdziwe. Mój facet jest z "tych lepszych", więc ciężko mi to sobie wyobrazić, ale jeżeli by to zrobił, no cóż. Nie zaufałabym już żadnemu.

Gość omladinac95
Ja jestem niepoprawnym romantykiem traktującym kobiety/dziewczyny podmiotowo i tak nic z tego nie mam,bo one i tak wybiorą 40 latka zamiast mnie( ja mam 19,5 roku ) . I nie ,nie mam nic tak z wyglądem,jestem wysoki i szczupły,ale nie chudy :D .

Gość gość
jak kobieta urodzi to już mężczyzna jest usuwany całkowicie na bok i słuzy jedynie jako bankomat i wtedy szuka miłości i seksu gdzie indziej bo kobieta jest skupiona tylko na dziecku :(

Gość gość
ja jestem informatykiem i widze co faceci maja na kompach,bo sciagam wirusy.

Gość omladinac95
I nie,uprzedzając przytyki ,nie mam zakazanej mordy, mam raczej sympatyczny wyraz twarzy :D

Gość prawictwo pospolite 143
bzdury .. Ci co chodzą na prostytutki to degeneraci , wiec obracałas sie w specyficznym towarzystwie .. MAsz spaczony obraz rzeczywistosci

Gość gość
omladine- dziekuję bo już zaczęłam męża pakować :(

chyba pierwszy raz popieram goscia wyzej.... zaden szanujacy sie facet nie placi za seks. to wyglada tak, ze oceniasz sie tak nisko, ze musisz zaplacic dziewczynie zeby ona zechciala dac ci buziaka. to dla faceta takiego jak ja jest nie do przyjecia. moge wydawac kase na wspolne przyjemnosci ale nigdy nie zaplace dziewczynie za to zeby poszla ze mna do lozka....

Gość gość
ale co za różnica czy płacisz czy nie?

Gość omladinac95
omladinac nie omladine :D . Omladina to po serbsku młodzież,stąd nazw. mojego nicka :D/

Gość gość
Gdyby facetom zależało na czymś więcej niż ładny wygląd, nie reagowali by źle, wręcz agresywnie na dziewczyny z nadwagą(nawet bez niej). Nie nazywali by brzydkich dziewczyn paszczurami. po prostu by je olewali. Oni właśnie tacy są, patrzą tylko na wygląd zewnętrzny a gdy ktoś odstaje od ich norm muszą wyśmiać taką osobę, szczególnie wtedy kiedy jest dziewczyną ta osoba. Nie przyciągniesz do siebie nikogo samym intelektem. autorko ja się zgadzam z tym co napisałaś.

Gość gość
również popieram,niestety:(stara prawda jak ten świat:(

Gość gość
no ale chyba nie trzeba być prostytutką żeby to wiedzieć, żałosne, wszyscy to wiedzą, mój szef ma kochającą oddaną zonę i 4 dzieci i ru/cha dziewczyny z pracy prawie codziennie a na stoliku fotografie dzieci hahaha a ta mysli że jak jest prostytutką to wie wszystko o facetach najlepiej i jara sie tą wiedzą ameryke odkryła :D

Gość gość
mam37lat i nigdy nie byłem u prostytutki i nie będę mam nadzieję,większość moich kolegów też więc nie100 procent,jak byś nie dawała to by nie przychodzili,sama miałaś w sobie więcej k***sów niż ja włosów na głowie i próbujesz nas umoralniać?trzeba być totalną idiotką by ci wierzyć a tu idiotek nie brakuje wiec pisz im co chcesz i tak ci uwierzą nawet że w wawie na pałacu ufo dziś wyląduje to będą czekały pod pałacem.

Gość gaajowy
może masz i trochę racji. Ale pisząc to nie zatrzesz pamięci o tym, że byłaś zawsze niby lepszą w seksie, ale gorszą i mniej szanowaną od żony. Żonę szanuję i liczę się z jej zdaniem. Tobie płacę i wymagam. Leję do gardła ile mi wlezie. Po to jesteście.

Gość gość
Po raz kolejny jakąś frustratka próbuje prać mózgi kobietom. Cóż co niektóre wolą mieć chama i prostaka, olewajac normalnych i szczerych samców. Wasz wybór i wasza strata, więc nie szufladkujcie nas...

Gość gość
Całe szczęście że przynajmniej autorka jak ta lilia niepokalana... Ratuje honor kobiet :)

Gość gość
gość dziś tylko zapominasz wspomnieć, że zdecydowana część samców manipuluje kobietami!! i są mili, fajni, uczciwi, a potem wyłazi szydło z worka.. często po ślubie!

Gość es red
gajowy bzdury piszesz,po pierwsze ja dziekuje za taki szacunek,ze mezus idzie do bajzlu a potem sie smieje zonie w twarz,albo jego kumple,bo panowie czesto lubia chodzic razem na panienki.po drugie z tym placeniem i wymaganiem to nie tedy droga,kazda ma inny wachlarz uslug,nie ty ze placisz za anal a ja robie anal czy chce czy nie.z tym placeniem i wymaganiem to kolejny mit.

Gość gość
gość 19:20 w drugą stronę te szydlo również wychodzi i coś niestety o tym wiem...

Gość gość
Pewnie jak z Ciebie skorzystali,to pewnie potem szli do innych dziewczyn na Tobie napewno nie konczyli.

Gość omladinac95
:D . Jakie wypociny :)

Gość gość
w drugą stronę oczywiście tez. Ale mnie mierzwi użalanie się nad sobą facetów, że żadna ich nie chce, a są tacy spokojni i uczciwi.. może wina leży w nich? Może tylko wymagają, a sami nad sobą nie pracują? Ja nad sobą pracuję, więc wymagam także faceta robiącego to samo. Nie chodzi o to, żeby byc perfekcyjnym, tylko o to, żeby stawać się lepszą wersją siebie. I tyle. No i z doświadczenia wiem, że ludzie lubią się wybielać i robić z siebie świętych.