Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 26lat, jestem tu od kiedy miałam 16. A Wy?

Polecane posty

Gość gość

Można powiedzieć, że Kafeteria mnie wychowała ;)

Gość scalding_hail
Wchodzę tu bardzo sporadycznie, jak mi się akurat chce i przypomni. Mam prawie 18.

Gość gość
jestem tu od 16, mam 25... przegralam zycie!

Gość gość
Ja zaczelam wchodzic na kafe w wieku 13-14 lat. Teraz mam 24:) kafeteria mnie wychowala i w niektorych sferach wypaczyla. Wchodze kilka x dziennie

Gość 984445268744558744455544
to jak wyrok, przerazajace. Ciekawe jak w realnym swiecie funkcjonujesz, bo przeciesz slady na psychice musialy zostac po tych "autorytetach" tutaj z "moralnoscia"

jak ktos sporadycznie tutaj zaglada, to rzuca sie w oczy u niektorych kobiet cos w rodzaju wynaturzenia I powaznych zaburzen psych. Ale to dobrze, ze po ulicach nie uczeszczaja takowe kobiety, dla dobra ogolo. Siedzcie sobie nastepnych kilkanascie lat.

Gość Autorka tematu tego o
No ślady są, oczywiście jak większość stałych bywalców mam problemy emocjonalne :D Bywały kilkumiesięczne przerwy, ale nie ma się co łudzić :D

problem jak jest to sie go rozwiazuje, a nie zaszywa w jakims dziwnym miejscu. Problemy emocjonalne -jezeli jestes kobieta, to jestes zbudowana z emocji I juz samo panowanie nad nimi wiele by pomoglo. Co cie tu trzyma I skad czerpiesz czas poswiecajac sie I udzielajac tutaj na przestrzeni tylu lat ?

Gość gość
Skąd ? Kafeteria bardzo mi pomogla jak byłam nastolatką, mój ojciec pił, nie było kasy, z domu nie byłam za bardzo wypuszczana, jedynym ratunkiem był internet i o dziwo na Kafe poznałam kilku fajnych znajomych, których już te kilka lat znam, może nie 10, ale 7-8 i nadal utrzymujemy kontakt. Nauczyłam się też szukać tu pomocy a czasami pytania krążące mi po głowie są tak głupie, że wstyd zapytać kogos z rodziny czy znajomych ;) Z jednej strony pamiętam taki okres kiedy trochę przytyłam a na Kafe akurat byłam natężona nagonka na grube laski i mimo, że nie byłam gruba czułam się przez Kafe okropnie, wtedy przestałam zaglądać tu bo uznałam, że nie ma się co dołowac, poza tym nie widzę minusów, nie zajmuje mi to całego dnia, jakieś pół godzinki, może wiecej jak mam wolne lub jestem chora i nie mam co ze soba zrobic ;)