Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata123321

Co sie dzieje z moja 13 letnia corka?

Polecane posty

Gość agata123321

Otóż moja córka ma 13-lat i idzie do 1 gimnazjum .Zauważyłam ,że od zakończenia roku szkolnego jest taka inna.Ciągle nosi chustki na rękach,albo bandaż na ręce,także często obkleja swoje nadgarstki i kostki plastrami.Zauważyłam też niedawno kiedy koszulka jej się podwinęła ,że ma zadrapania na brzuchu i spytałam się czy pies ją podrapał.Nie słucha mnie,pyskuje,jest zamknięta w sobie i wiecznie zdenerwowana.Ciągle pisze na face**oku i boję się czy nie pisze czasem z dorosłymi facetami.Cały dzień przesiedzi na komputerze i rzadko gdzieś wychodzi.Nie lubi sukienek tylko wiecznie rurki i spodenki,na nogach ciągle trampki i innych butów nie założy.Do Kościoła też chodzić nie chce.Co się dzieje z moją córką?Czemu ciągle zasłania swoje ręce i nogi?

Gość gość
twoja córka ma 13 lat i Ty nie masz kontroli nad tym, z kim ona pisze w necie?? masakra.

Gość gość
może nie lubi sukienek, bo jest gruba? ja jak byłam tłusta też ich nie nosiłam(właściwie nadal nie noszę)

Gość gość
4/10 :D

Gość agata123321
Wydzieram się na nią,daję kary,ale na nią to nie działa,czy ona naprawdę może się okaleczać? Muszę ją dokładniej poobserwować.

Gość gość
Ta bzdura wyżej cie zdemaskowała całkowicie, obniżam do 2/10 :D

Gość gość
Zablokowac dostep do internetu , ludzie pisza takie p*****ly na fejsbuku , fotkach itd ze mozna zglupiec , Co do pytania podejrzewac ze okres dojrzewania zaczyna , nie dziwilbym sie samookaleczeniem , jesli powazna rozmowa nie wystarczy , pozostaje psycholog.

Gość gość
na 100% sie okalecza

Gość gość
kaz jej zeby pokazala ci nadgarstki

Gość gość
każdy by wiedział, że bierze, więc ukrywa ślady po igłach, ale głupia matka pyta prowo 1/10

Gość gość
Niech pani ja popserwuje bo najwidoczniej się okaze za tez miałam ten problem i wtedy zazwyczaj zakrywa się swoje ciało. Są to miejsca bardziej niedostępne niż rece typu brzuch nogi. Może pani również założyć sobie Facebooka i sprawdzić co robi w internecie i co udostępnia , jest to dość.... ale zawsze pomocne...