Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co chodzi z tym jabłkiem dla Putina ???

Polecane posty

Gość gość

Pytanie jak w temacie, bo szczerze nie kumam o co chodzi.

Gość gość
to sie powieś

Gość gość
putin jest zazdrosny o jabłko adama nie wiesz ?

Gość gość
Mnie się życie podoba, a poza tym stary by nie dostał nic z polisy, jeśli sie powieszę.

Gość gość
ja też nie kumam i dołączam się do pytania :o nie interesują mnie takie hojowe, masowe akcje ale to wygląda na coś większego i też jestem ciekawa..

Gość gość
Oglądaj TV, słuchaj radia, czytaj internet głupia kobieto. To będziesz wiedziała.

Gość gość
dobrze ze wiecie jak robic loda i obrazac innych na forum a o wydarzeniach na swiecie nie macie zielonego pojęcia otóż tacy mądrzy jesteście

Gość gość
Nie oglądam TV, nie słucham radia, na prądzie oszczędzam. Takiego NIEGŁUPIEGO człowieka bardzo proszę o odpowiedź.

Gość gość
Embargo na żywność.

Putin obraził się na Polskę, za dostarczanie Ukrainie broni i ciągłe plucie na niego. Żeby się odegrać, wprowadził zakaz kupowania przez Rosję polskich jabłek itp. Jakiś "geniusz" wymyślił, że zagra na nosie Putinowi i sami te owoce kupimy i zjemy. Ja nie piszę się na to, bo do Rosji sprzedawaliśmy ostatnio głównie jabłka przemysłowe (takie do soków, jogurtów itd.), a ja takich parchów zjadać w naturze nie lubię :D :D :D.

Gość gość
Dzięki kolego.

Gość gość
To ja wyjaśnię łopatologicznie. 1. To są jabłka http://swiezeowoceiwarzywa.pl/wp-content/gallery/galeria/P9190476.JPG Jabłka są smaczne i zdrowe. 2. My te jabłka eksportowali w znacznych ilościach do Rosji. 3. Putin powiedział, że w naszych jabłkach są jakieś robaki (nie ma, to ściema taka) i nałożył embargo. 4. Zostaliśmy się z nadprogramową ilością jabłek oraz innej żywności i coś z nią musimy zrobić, inaczej gospodarka (czyli my de facto) dostanie po dooopie. Nie dziękuj, nie trzeba.

Gość kasia kafeteria
Cześć, jestem Kasia, mam 22 lata, jak skończyłam robić loda mojemu facetowi to powiedział mi, że na Ukrainie do siebie strzelają. O co tam chodzi?