Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AmirAaa

Wychodzę za mąż za syna Emira arabskiego i nikt mi nie wierzy

Polecane posty

Gość AmirAaa

że mam życie jak Szecherezada w Bajce. Ciesze się, że opuszczam ten beznadiejny, biedny kraj - Polskę już na zawsze i od teraz będę pławić się w luxusie :)

Gość gość
a co masz w kontrakcie??

Gość gość
W kontrakcie mam : prawo do edukacji po slubie, jestem jedyna zona, jest zapisana ilosc pieniedzy jaka ma byc mi wplacana co miesiąc na moje prywatne konto bankowe, zapisane jest mi również apartament i dom, oraz ilosc pieniedzy gdyby doszło do rozwodu ( baaaaaardzo duza suma), itd wszelkie rachunki, pokrywa moj maz, itd. Mam z nim wszystko ustalone

Gość AmirAaa
post powyżej jest mój :)

Gość gość
Czyli robisz biznes, bo o uczuciach nie ma ani słowa. Przykre to, handlować własnym ciałem.

Gość AmirAaa
za to będę miała cudowne życie, jak Księżniczka w Bajce. Brzydkiej Cebuli pozostaje praca na zmywaku w Anglii. Poza tym mój Wybranek podoba mi sie fizycznie, więc ten kontrakt to największe szczęscie jakie mnie spotkało, to jak wygrana na loterii.

Gość gość
dostaniesz chustke na łeb i bedziesz siedziala w kamieniolomie

Gość gość
dla mnie kochana mozesz wyjsc nawet za biskupa i tak jestes przegrana :)

Gość AmirAaa
ok mam w d***e co o mnie myślisz, gula wam staje w gardle z zazdrości :)

Gość gość
absolutnie nie :) zadnej guli nie zalezna byc dziecko drogie to jest szczescie :)

Gość AmirAaa
Ależ ja będę niezależna, :)

Gość gość
znaczy jestes niezardna krowa,ktora szuka jelenia co bedzie ja utrzymywal :D jesli myslisz ze takiego durnia znalazlas to sie mylisz. zycze ci powodzenia w tej bajce..obys nie plakala-tak na marginesie :P

Gość gość
a gdzies ty tego szejka poznala, bo chyba nie na sprzataniu

Gość gość
W kontrakcie mam : prawo do edukacji po slubie, jestem jedyna zona, jest zapisana ilosc pieniedzy jaka ma byc mi wplacana co miesiąc na moje prywatne konto bankowe, zapisane jest mi również apartament i dom, oraz ilosc pieniedzy gdyby doszło do rozwodu ( baaaaaardzo duza suma), itd wszelkie rachunki, pokrywa moj maz, itd. Mam z nim wszystko ustalone oczywiscie szejk jej tak powiedzial bo kontrakt po arabsku wiec nie mogla przeczytac :)

Gość gość
a co dajesz w zamian? bo kontrakt obejmuje dwie osoby? zgoda na nastepne zony, sex z nim i jego znajomymi, ciągla kontrola, utrzymanie wagi itp :) nic za darmo...

Gość AmirAaa
W kontrkacie jest zapisane, ze bede jedyna zona. A ja akurat uwielbiam sex z nim, zreszta on jest moim jedynym z ktorym spałam :) Poznalam go, jak pracowalam w Bahrianie jako inzynier od energtyki wodnej :)

Gość AmirAaa
"znaczy jestes niezardna krowa,ktora szuka jelenia co bedzie ja utrzymywa" ale po co wyważać otwarte drzwi. To tak jakbys wygrała na loterii i nie odebrała wygranej, bo wolisz "dorobic " sie sama. Niestety wiekszosc Polek ma mentalnosc niewolnika. Oj zazdrosne brzydule :)

Gość gość
nie znasz sie dziewuszko, taki kontrakt ktory zaznacza ze sie beszie jedyna zona jest niewazny bo niezgodny z prawami szariaru i islamu, wiec wsadz juz sobie go teraz w rzyc :)

Gość gość
no ale papier wszy

Gość AmirAaa
Nie prawda, bo sunnita może mieć maxymalnie 4 zony, ale pod warunkiem ze one sie na to zgodza, poza tym to co jest w kontrakcie to świętość dla rodziny krolewskiej:) A nawet gdyby: to i tak wole jest tort w czwórke, niz gowno samej :)

Gość gość
sunnita może mieć maxymalnie 4 zony, ale pod warunkiem ze one sie na to zgodza xxxx hahaha :D wierz dalej w bajki z tysiaca i jednej nocy, a teraz splywaj w swojej glupocie :)

Gość gość
No i gratuluję! Skoro Ty jesteś szczęśliwa z tego powodu to i ja się cieszę. I życzę żeby te wszystkie czarne scenariusze o których pisali poprzednicy się nie sprawdziły! Powodzenia, szczęścia i miłości! :)

Gość gość
rodziny krolewskiej xxx jeszcze 100 lat temu ta twoja "krolewska rodzina" jezdzila po pustyni na wielbladach, dooope wycierali piachem a zeby myli patykami, jedzac w kucki z jednej michy w namiocie :D

Gość gość
dajcie jej spokoj nie sobie wychodzi za kogo chce

Gość AmirAaa
"No i gratuluję! Skoro Ty jesteś szczęśliwa z tego powodu to i ja się cieszę. I życzę żeby te wszystkie czarne scenariusze o których pisali poprzednicy się nie sprawdziły! Powodzenia, szczęścia i miłości! " Dzękuje :) :*

Gość AmirAaa
dynastia Al Khalifa istnieje juz od ponad 250lat, oj brzydule już ujadają :)

Gość gość
Kiedy ślub i gdzie? :) Ps. To ja ci gratulowałam.

Gość gość
od 100 lat idiotko z Bahrainu, nawet nie wiesz z kim sie chajtasz ? :D zejdz z plazy bo slonce na mozg c***adlo. Żona: Sabika bint Ibrahim Al Chalifa Dzieci: Salman ibn Hamad ibn Isa Al Chalifa oraz dwóch innych synów i córka