Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakich facetów poszukują współczesne kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Dziś krótka ankieta na temat jakich facetów poszukujecie. W odpowiedzi proszę podać coś o sobie np przedział wiekowy 20+ / 30 + / 40+, stopień usamodzielnienia (studentka/bezrobotna/niewolnik etatu/własna działalność) oraz charakter (dominujący/uległy). Potem opiszcie faceta jakiego poszukujecie. Zależy mi na tym, żeby opisy były w miarę realne, bez jakichś supermocy czy innych nierealnych pomysłów. Pozdrawiam!

Gość gość
hej! ja kobieta 30 lat pracownik budrzetowki-ale zadowolony;) charakter dominujęcy, szukałam i mam faceta: pracującego przystojnego-ja dla mnie dobrego w łózku szczodrego bez dzieci/żony------to powinno byc nawet nr. I ma tez sporo wad zeby nie bylo ze to ideal, ale nie wyobrazam sobie ze nie ma pracy, albo ma dzieci- szukałam wolnego....

Gość gość
27 plastyk dominujaca moj maz: inteligentny, wrazliwy, przystojny, taki misio, bardzo pracowity, zdolny, zaradny, dbajacy o mnie, feminists, bogaty o twardo stapajacy po ziemi

Gość gość
A I jeszcze swietny w lozku, zabawny

Gość gość
przypuszczam, że kobiety poszukują mężczyzn pracujących, dbających o siebie, bez nałogów (zwłaszcza alkohol), kulturalnych.. i mogłabym pisać takie bajki dalej, ale to forum pokazuje najlepiej jakich mężczyzn poszukują współczesne kobiety (poza nielicznymi wyjątkami). najczęściej są to przygłupi faceci z ledwie ukończoną szkołą podstawową, mający nałogi (alkohol w szczególności), nie posiadający za grosz kultury osobistej, zainteresowań, damscy bokserzy(tzw.samce alfa w rozkroku:D), nie posiadający pracy (tzw.wyznawcy równouprawnienia :D).....współcześnie, kobiety zakładające tematy na forach nie są lepsze. nie mają swojego zdania, wszystko (czyt.całe swoje życie) opierają na zdaniu innych, zwłaszcza jakiegoś obszczymurka... salut!

Gość Juuliaaaa
Ja - 21lat, pracuję dorywczo, dominująca Szukam faceta, który jest atrakcyjny fizycznie obowiązkowo z kaloryferem na brzuchu, wiek około 22-24, najlepiej jakiś sportowiec, piłkarz ekstraklasy, żeby mnie kochał, szanowal, był wierny, zaspokaqjał moje potrzeby miłości fizycznej i przynosił mi śniadanie do łóżka. W ostatecznosci może to być jakiś biznesmen, ale ma być przedewszystkim przystojny, seksowny i czarujący. Nie znoszę zapuszczonych informatyków, gardzę nimi mimo iż dużo zarabiają. Fleje. Nie lubię też dziadów po 30tce którzy myślą że mogą mieć kazdą. Naiwniacy. Mnie nie można kupić. Posdrawiam

Gość KarolineZa
wiek: 50+ zawód: księgowa charakter: mogę się dopasować :P Szukam: kogokolwiek, nie jestem wybredna. No może żeby nie był alkoholikiem czy jakimś psychopatą, resztę zniosę dzielnie. Źle znoszę samotność. Jestem rozwódka, nie mam dzieci.

Gość gość
"pracownik budrzetowki-ale zadowolony" - no cóż, i takich pracowników musi znosić pracodawca!!!! analfabetka!!!!! :P

Gość gość
Jakich? 1. Lepszych od siebie Bogatszych, zaradniejszych, atrakcyjniejszych, wyzszych itp. 2. Gorszych od siebie Bardziej wulgarnych, agresywniejszych, wiecej pijacych itp.

Gość gość
umięśnionych tytanów roochania z wielkim członem

Gość Zuzaaa Ameliyaa
Jestem fotomodelka sex-agentka. Wychodzę na miasto nocami oddawać swoje ciało menelom i bezdomnym. Kocham sprawiać radość ludziom których szczęście w życiu opuściło.