Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hula hop daje cuda!!!

Polecane posty

Gość gość

witajcie. gdzie w olsztynie jest sklep TANIE KUPOWANIE? chcialam tam kupic hula hop. slyszalam, ze jest na ul. pana tadeusza 6, ale bylam tam i go nie znalazlam. .. :// a czy w SWIECIE UDANYCH ZAKUPOW tez mają hula????? pozdrawiam!

Gość gość
hm... moze go zamkneli??

Zamów sobie na allegro. Chyba wszystkie ogłoszenia, które widziałam oferują wybieranie wzoru (zrobią jaki chcesz) i robienie kółka odpowiednio do Twojego wzrostu.

Gość gość
Mloda styczniowa- ale ja boje sie zakupow przez internet :( ze mnie oszukają albo cos... :( wolę osobiscie dotknąc kołeczko, popatrzec itp.

Ja w sklepach widziałam tylko kółka dla dzieci w trzech rozmiarach i czasem widzę te z masażerem, ale nie dość, że jestem wielką przeciwniczką tych kółek z obijającymi wypustkami, to jeszcze one też są w "uniwersalnym" rozmiarze w sklepach. Jak ja zamawiałam, to udało mi się znaleźć ofertę w moim mieście, więc wybrałam opcję odbiór osobisty i płatność przy odbiorze, więc najpierw je obejrzałam, a potem kupiłam. Ale moje miasto jest na drugim końcu kraju. Jednak zamówiłam przez internet i wykonane zostało tak jak chciałam, z takim wzorem jak chciałam (pokazałam im zdjęcie z konkurencyjnej oferty), odpowiedniej wielkości (do pępka) i jestem zadowolona, choć też nie lubię kupować przez internet (jednak czasem nie ma wyjścia).