Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wy też tak macie?Czy to przez upały?

Polecane posty

Gość gość

Każdego dnia,koło godziny 13 zaczyna mnie boleć głowa i jestem wtedy osłabiona :( Odżywam dopiero koło 19-20.Muszę się po południu chwilę położyć i przespać(nigdy tak nie miałam).Czy to przez upały? :( Leczę zapalenie zatok też i brałam już antybiotyki i wgl,ale wciąż czuję zatoki,dziwny zapach z nosa i osłabienie i sztywność karku przy bólu głowy :(

Gość gość
To nie jest tylko z upału, musisz być chora lub niedoleczona, a przez upały bardziej to odczuwasz

Gość gość
no jestem niedoleczona bo juz miesiac chodze do lekarza i lecze przewlekle zapalenie zatok :( i najpierw bralam leki przeciw temu potem z tego wszytskiego zrobilo mi sie bakteryjne zapalenie zatok :( antybiotyk juz mi sie skonczyl,po niedzieli ide do laryngologa :( ale ja jestem ciagle slaba co troche kreci mi sie w glowie czesto robi mi sie niedobrze w dzien przysypiam boli mnie czesto glowa( z tym ze czuje zatoki i taka jakby opuchnieta twarz,takie uczucie w okolicach zatok) a glowa boli mnie nie w konkretnym miejscu tylko cala tepym bolem i mam ogolnie jakby sztywnosc karku ale bardziej jak mnie boli glowa jak przestaje to to uczucie sie zmniejsza

Gość gość
ból głowy może być przez odwodnienie. Pij DUŻO, wody z czajnika albo wody ŹRÓDLANEJ. Możesz dorzucić plasterek cytryny. I miej zasadę jak Japończycy - boli Cię głowa, brzuch etc - pierwsze co robisz - idziesz się napić czystej wody :).

Gość gość
ja też nie wyjdę chyba że nad jezioro też boli mnie głowa i mogę się przeziębić . Nie lubię słońca . Jestem blondynką.

Gość gość
też kręci mi się w glowie a w nocy chce się biegać- blondynka

Gość gość
możesz tak mieć przez chore zatoki, apatia, ospałość to są częste objawy

Witam gość 2014.08.02 , przyczyną Twoich dolegliwości może być stan zapalny zatok obocznych nosa. Jeżeli antybiotykoterapia nie pomogła, zgłoś się ponownie do swojego laryngologa na konsultację. Ostrego zapalenia zatok nie wolno lekceważyć, bo niewyleczone może doprowadzić do niebezpiecznych nagłych konsekwencji lub przejść w stan przewlekły, który skrajnych przypadkach leczy się zabiegiem chirurgicznym FESS. To endoskopowa operacja zatok. Dobra wiadomość jest taka, że zabieg nie pozostawia blizn, a poprawia drożność nosa i ujść zatok. :) Pozdrawiam, Łukasz Narożny