Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta od jutra. 3 kg do niedzieli.

Polecane posty

Gość gość

Jadę w niedziele na wakacje i chciałabym zostawić w domu 3 kilogramy. Nie mam diety nie mam pomysłu jak to zrobić. Moze ktoraś chciałaby tez schudnąć ze mną i moze razem wymyślimy jakis fajny jadłospis, plan jak to zrobić.

Gość gość
Rano: jajko+kawa bez cukru Obiad: warzywa+ pierś kurczaka/ryba na parze Wieczór: serek wiejski lub tuńczyk z papryką. +woda przez cały dzien Aktywność fizyczna: min. 30 minut biegu/rowerku/skakanki. Jak będziesz się ściśle trzymać kaloryczności (niekoniecznie tych składników, które napisałam) spokojnie zrzucisz 3 kg w tydzien.

Gość gość
Tylko 3 posiłki w ciągu dnia Schudłaś tak?

Gość gość
Nie, przytyłam na tej diecie 5 kg w tydz....;/ Oczywiście, że prawidłowa dieta to co najmniej 5 zbilansowanych posiłków dziennie plus ruch, ale ty chcesz schudnąć przez tydzień, więc musisz przestać żreć po prostu. Chociaż po tygodniu i tak czeka Cie jo-jo, bo nie wytrzymasz. Mówię, żę nie wytrzymasz, bo obudziłaś się tydzień przed wakacjami i wymagasz cudów. Zdrowe chudnięcie to spadek ok. 1 kg tygodniowo. Jakbyś od czerwca zmieniła nawyki żywieniowe miałabyś już spadek co najmniej 5-7 kg... więc powodzenia!

Gość gość
No to wszystko prawda i w dodatku jem bardzo duzo i non stop Moze te 3 razy w ciągu dnia jakos zaskoczą moj organizm. Ten ostatni posiłek pewnie tak około siedemnastej. Codziennie na sniadanie jajko?

Gość gość
Oczywiscie, ze nie. Podałam tylko orientacyjną kaloryczność produktu, możesz zastąpić go innym. Jeśli chodzisz o 21 spać, to ostatni posiłek o 18...

Gość gość
czyli jakies 600 kalorii dziennie i woda do bólu

Gość gość
Jak chcesz schudnąć co najmniej 2 kg w tydzien (i tak za wiele nie będzie widzieć po ciele, bo zejdzie głównie woda z Ciebie) to dieta 1000 kcal nie zadziała...

Gość wierkaja2
mnie juz woda zeszla, tearz mam 3kg i mysle ze schudne w 2 tygodnie na 800 kcal , co myslicie?

Gość gość
Wierka oczywiście, ze schudniesz tylko jak dasz rade jeść tylko 800 przez 2 tygodnie. Napisz co dziś jadlaś i co masz zamiar jeszcze zjesc w ciągu calego dnia.

Gość gość
ja do konca sierpnia chce zrzucic 3 kg , nie wiem czy mi sie udam jedzac mniej niz dotad , ale nie eliminujac niczego