Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koleżanki obraziły się bo wyszłam wcześniej z panieńskiego

Polecane posty

Gość gość

Eh mówiłam że przyjadę na kilka godzin tylko i o 20 będę musiała wyjść, żeby położyć córkę spać bo beze mnie nie zaśnie, a mimo to się obraziły, że wróciłam do domu :/

Gość gość
olej je , widocznie same nie maja dzieci albo maja ktore sa malo do nich przywiazane... jezeli sa dobrymi kolezankami to powinny zrozumiec przeciez nie maja 5 lat..

Gość gość
Bo mogłaś to lepiej zorganizowac, dzieckiem mógł sie zając ktoś inny Jakbyś ty była w takiej sytuacji to pewnie też by Ci było przykro,że ktoś Cie tak olał w ważnym dniu

Gość gość
Córka zajmował się mąż, kto inny mógł się nią zająć lepiej? Nikt. A mimo to córka zasypia na noce tylko ze mną. A koleżanki nie dzieciate wiec nie rozumieją... Po za tym nie olalam. Przyjechałam bylam kilka godzin.

Gość gość
22.14 rzeczywiście bardzo ważny dzień, kluczowy wręcz i najważniejsza uroczystość w życiu - PANIEŃSKI, w łeb się stuknij. Oczywiście gdakanie "bo mogłaś lepiej bla bla bla" dobrze, że nie mam takich znajomych gdaczących :o

Gość gość
A niby dlaczego dziecko nie zaśnie bez ciebie ? nie rozumiem

Gość gość
Chyba nie o tym jest temat i niech cię to nie interesuje. Co chcesz zacząć szczekanie jak na tym temacie o spaniu z lenistwa? Chcesz pokazać jaką jesteś wszystkowiedzącą wścibską pindą? jej sprawa

Gość gość
Dla mnie est to interesujące dlaczego dziecko nie zaśnie samo tylko musi mieć matkę na zawołanie ? Jako matka 3 dzieci nie rozumiem takiej sytuacji.

Gość gość
Dokladnie ! Autorka jest uwiazana jak pies do budy i dziwi sie , ze inni maja pretensje.. Krecisz na siebie bata autorko, niedlugo temat zalozysz , ze nie mozesz isc do lazienki bez dziecka :P Wcale nie jestes tak niezbedna swojemu dziecku, jak rozpiescilas tak masz :) Maz i ojciec oczywiscie dziecku potrzebny nie jest.. od czasu do czasu pojawi sie w drzwiach.. wystarczy. ..:P A co zrobisz jak nie daj boze wyladujesz na dluzej w szpitalu ? przepustke co wieczor bedziesz brala ? No zastanow sie nad absurdalnoscia tej sytuacji !

Gość gość
W jakim wieku jest dziecko, pytam tylko z ciekawosci. Siedzenie z podpitymi p***ami te 4h dluzej - co to za przyjemnosc

Gość gość
Ale miały powód, żeby się obrazić, w przedszkolu są, czy jak. Ja bym gdzieś miała takie koleżanki.

Gość gość
Córka ma 15 miesięcy. Tak jestem jej potrzebna do spania bo beze mnie nie zaśnie na noc. Drzemki owszem, tata spokojnie usypia ale na noce juz nie. No i plakala, nie chciała mu zasnąć to co miałam zrobić? Siedziec na panieńskim i myśleć ze moje dziecko placze bo tęskni za mną? Wole wrócić do dziecka.

Gość gość
Jak się obraziły to nie są twoimi prawdziwymi koleżankami. Sama napisałaś, że nie dzieciate wiec co się dziwić.

Gość gość
Hahahha zabawne , wspolczuje owiazania z wesela tez wyjdziesz o 20 bo dzieciak nie zasnie bez ciebie?

Gość gość
23.08 och matka trójki dzieci wielce nie roSSSSumie ach och! nie o tym jest temat. Skoro to jest dla ciebie interesujące to widać masz smutne życie ale to cię nie upoważnia do włażenia w czyjeś z buciorami. Czemu apropos jakiegoś tematu rozdrabniacie się na poboczne wątki i krytykujecie, jojczycie i za wszelką cenę udowadniacie jakie jesteście lepsze. NIE ROZUMIEZ TO SOBIE NIE ROZUM OŚLICO DARDANELSKA

Gość gość
I one i ty przesadziłyscie

Gość gość
bo juz mnie to wkurza na kafe żadna się istotą tematu nie interesuje tylko patrzy i szuka haczyków nie na temat żeby tylko udowodnić jakie błędy ktoś popełnia i jak to one są idealne. Muszą się pokazać, zabłysnąć, udowodnić jakie są wspaniałe. Coś musi być nie tak z nimi skoro nie mogą sobie błyszczeć przed bliskimi i rodziną, a muszą anonimowo przed anonimowymi ludźmi wirtualnie.

Gość gość
a ja nie mam dzieci i cię rozumiem. dziecko płakało, zmęczone, zestresowane - też wolałabym wrócić niż siedzieć na drinku ze słomką w kształcie penisa i oglądać striptizerów :P bez względu na to jak dziecko jest przyzwyczajone 15mcne dziecko ma prawo płakać i chcieć do mamy.