Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzecia jedenaście

NO popatrz

Polecane posty

Gość gość
Hejjjjj XEN :-) Hi..hi..hi... Nie martw się, myślę że prędzej ja bym Ciebie oczadziła! ha..ha..ha... Cygarami :-) no taka moja "paskudna natura", którą tłumaczę sobie że od czegoś "trzeba zdechnąć", a jak już.... TO niech to będzie czymś przyjemnym :-)

gość dziś Hejjjjj XEN usmiech.gif Hi..hi..hi... Nie martw się, myślę że prędzej ja bym Ciebie oczadziła! ha..ha..ha... Cygarami usmiech.gif x Ja preferuję sziszę:D.

Hmm,chyba wszyscy śpią.Wezmę z was przykład,dobrej nocy:).

Gość gość ja
XEN ja jeszcze nie śpię. Jest zbyt wcześnie. Kafe strasznie opuźnia nadchodzące wiadomości, ale jeśli idziesz (poszłaś) kimać to dobranoc Kochana :-) P.S. Nie mam pojęcia co to jest "szisza"?! Może następnym razem napisz co to jest? Ja kopcę cygarka i wszystko inne jest mi obce :-) Dobranoc i miłych snów :-)

Gość edekzfabrykikredek
Witam,a ja kopce papierosy wlasnej roboty,taniej wychodzi ale troche czasu zajmuje robienie ich.

Ooo:),już wyjaśniam szisza to fajka wodna,nagminnie pali się w Egipcie lub Turcji.Do niedawna myślałam,że mniej szkodliwa od papierosów,niestety przeliczyłam się.Zawiera dziesięciokrotnie więcej substancji smolistych od zwykłego papierosa. Papierosów nie palę,jednak sziszę raz na jakiś czas lubię zapalić:).

Chyba tradycyjnie kafe zamula,nie mam szczęścia do was ludziki;).Może następnym razem będzie lepiej.

Gość edekzfabrykikredek
Xsen,ja sie supstancjami smolistymi nieprzejuje. Nacos cza umrzeć. Jak nie na raka to moze samochod mnie przejechać,albo dawca nerek na motorze. Niewiadomo co pierwsze mnie trafi:-)

edekzfabrykikredek dziś Xsen,ja sie supstancjami smolistymi nieprzejuje. Nacos cza umrzeć. Jak nie na raka to moze samochod mnie przejechać,albo dawca nerek na motorze. Niewiadomo co pierwsze mnie trafiusmiech.gif x Racja:D,dlatego sziszę popalam,choć podobno to głupota:).

Gość gość
O! Witajcie XEN i EDDEK :-) X XEN a to rozumiem o czym mówisz :-) Nigdy nie próbowałam bo noję się uzależnienia. Eddek, ja kiedyś paliłam papierosy. Niestety rzuciałam tylko na prawie rok ale mnie nosiło. Papierosów nie palę i nie lubię, ale cygarka zawierają tylko i wyłącznie 100% tabaku. Więc jakby "zdrowiej" bo nie zawierają innych toksyn :-) XEN- ale jesusa nie widzisz jak "chodzi na wodzie"? Przepraszam. Nie zamierzam Ci ubliżać. Po prostu kojarzą mi się biblijne "bzdórki" z tego powodu że kiedyś palono "buchaj" (ja to tak określam) i ludziska "widzieli" nie wiadomo co :-)

XEN- ale jesusa nie widzisz jak "chodzi na wodzie"? Przepraszam. Nie zamierzam Ci ubliżać. Po prostu kojarzą mi się biblijne "bzdórki" z tego powodu że kiedyś palono "buchaj" (ja to tak określam) i ludziska "widzieli" nie wiadomo co usmiech.gif x Nie :),palę lajtowy tytoń,jakieś owocowe mieszanki.Raz koleżanka zażyczyła sobie czegoś wyskokowego,to strach się bać:D.Halucynacje aż"miło",pierwszy i ostatni raz:).

Gość gość
XEN- hi..hi..hi.. (no ja taka "hihotliwa jestem :-) ) Ponoć (bo sięnie znam!) z tego co słyszałam i czytałam to te "owocówki" mogą różnie "zaowocować" na wyobraźnię :-) Ja nie jestem tak odważna. Tym bardziej że tutaj coraz częściej bębnią o śmiertelnych przypadkach kopcenia jakichś substancjii. Wspomniałaś że posiadasz "Młodego". Ja też :-) Więc staram się być na tyle "dobrą matulą" aby Młody nie poszedł moim przykładem. Za nic w świecie nie mogę rzucić palenia. wypróbowałam wszystko i... nici z tego. Przestałam się torturować i myślę tak jak EDDEK...żd czegoś i tak trzeba "strzelić w kalendarz" :-) (oby nie szybko!!!)

Kurczę nie widzę was,idę pod prysznic.Zajrzę,może coś się zmieni później.

Gość edekzfabrykikredek
A ja uwazam ze nic tak nieszkodzi jak wyziewy z kominow i pojazdow spalinowych. Kiedys indjańce kopcili fajki pokoju , palili opium ,jakies grzyby chalucynogeny i zdrowe byly. Mysle ze to nagonka na palaczy i z troski onich podnosza ceny tytoniu. A zpomnieli mowic otym ze zywnosc zatrowana jest roznym swinstwem i z tego powodu ludziska zdrowie tracom a farmaceuci sie bogacom:-)

edekzfabrykikredek dziś A ja uwazam ze nic tak nieszkodzi jak wyziewy z kominow i pojazdow spalinowych. x O i tu masz rację,syn palił w piecu dzisiaj,by nagrzać wodę w bojlerze.Popiół tlił się w wiadrze,bo zbyt wcześnie go wybrałam.Jednym słowem masakra.Co tam szisza,papieros.Cały dom musiałam wywietrzyć,ok idę się kąpać póki woda gorąca:).Zajrzę później.

Gość gość ja
Eddek, zgodzę się tu całkowicie z Tobą. Ba! nawet dzisiejsze samochody mają zero szkodliwych emisji i co z tego? Nie wiem jak u Ciebie, ale MY płacimy za "czyste powietrze". Wyobrażasz sobie?! "Czyste powietrze"co jest absolutną bzdurą bo ziemia się kręci i NIKT nie ma kontroli nad powietrzem i to, co ze sobą przynosi! Samochody w dzisiejszych czasach są OK. Jednak takie państwa jak Chiny, gdzie prawie codziennie powstają nowe kopalnie węgla, (czy Indie i Pakistan) trują powietrze i wodę?! A politycy przypier*dala*ją się do głupiego tytoniu! Gdzie tu logika? Nosz KM-ć, ręka rękę myje. XEN- "ino sie nie utop" :-) Wiesz że żartuję! :-)

Gość edekzfabrykikredek
Kiedys jak Zaklady Chemiczne Oswiecim,byly czynne to byl okres ze placilo sie turystyczny dodatek do piwa za swierze powietrze. Teraz jak juz wszystko demokracja rozpiepszyla w tym zaklady to dodatku niema bo niema kto placic. Jedynie Zyd odwiedzajacy oboz.

XEN- "ino sie nie utop" usmiech.gif Wiesz że żartuję! usmiech.gif x Żyję i mam się dobrze:D,na mnie czas.Ciepła woda relaksuje do tego stopnia,że grzechem byłoby zmarznąć na fotelu;).Zbieram się i dobrej nocy wam życzę,do następnego:).

Gość gość ja
Eddek, Ty tak serio? Nie żebym wątpiła w to co piszesz, ale że co??? Jednak to dziwne się (dla mnie) wydaje żeby opłacać coś, nad czym żaden człowiek, czy państwo miało kontrolę. Edziu (jeśli mogę tak się do Ciebie zwrócić), Nie tylko Zyd odwiedza obóz. Ty wiesz...paręlat temu zabrałam do PL "moich chłopów" i pomiędzy do Oświęcimia. Dużo osób mieszkających po drugiej stronie Atlantyku nie wierzy że takie obozy istniały. Chciałam im pokazać że owszem istniały, i że nie tylko Zydzi w nich ginęli. Więc Eddy...tutaj nie zgadzam się z Tobą :-)

Gość gość
Chodzilo mi oto ze zaklady chemiczne truly powietrze i bylo turystyczne za swierze powietrze. Tera zakladow praktycznie niema za powietrze swierze sie nieplaci, i dobrze bo praktycznie poza odwiedzajacymi oboz z kogo maja zdzierać:-) chyba z nierobow okupojacych ławki w pogodny dzien:-)

Gość gość ja
Eddek... :-) Aaaaa, teraz kumam w czym rzecz :-) No widzisz, zakłady "paszli" w zapomnienie i opłaty też, ale pewnie "wynaleziono" jakieś inne "cudo" żeby zbijać forsę a ludzie nawet o tym nie wiedzą? Oczywiście spekuluję na bazie politycznych bzdór i myślę że te Kanydyjskie, nie wiele różnią się od Polskich :-) P.S. Eddy....jak tam rybcie? Ponoć w PL też się ochłodziło? Chociaż zależy w jakich stronach mieszkasz :-) U mnie ostanio jest chłodno, a noce ziiiiimneee! Brrrr... +9C. Bardzo zimne jak na tęporę roku, ale całe to Lato jest (za przeproszeniem) zasraaane. Pada, leje, pomiędzy z 3 dni duchoty, a reszta ...zimno jak cholera! Jeżeli u Ciebie jest taka pogoda, to "rybcie" powinne łapać?

Gość edekzfabrykikredek
Ochlodzilo sie,juz na noc zamykam okna 12stopni. Wczoraj usmazylem dwie ładne płocie i leszcza. Popapam na sniadanie:-)

Gość gość ja
XEN... czyli "uciekasz w ramiona Orfeusza" :-) Szkoda :-(, ale żeby nie było...kolorowych snów i do zgadania następnym razem :-) P.S. Fajnie że jesteś :-) X Eddek, rybci naprawdę Ci zazdroszę a zarazem podziwiam że takie "cuś" potrafisz wchrzanić na śniadanie! Hi..hi..hi... Mnie by wnętrzności bokiem wyszły :-) Acha! Nie chodziło mi o ładne te Azjatyckie Karpie. byłam tylko ciekawa jak się mają sprawy w PL jeziorach. Taka moja "uroda" że wszystkim się interesuję i temu pytałam :-) X 3:11-naście chyba kima na dobre bo go tu nie ma. Szkoda. Mimo to, dziękuję Wam za pogaduchy :-) Smacznego Eddek (brrrr.. :-)) na śniadanie i dobranoc Wam (lub dzień dobry :- ) ) ja idę (jak zwykle) z kochankiem na spacer bo zapowiadają deszcze przez następne dni. Trzymajta się Rebiata :-) Paaaaaaaaaaaa

Gość xen
Hej,jest tu ktoś?

Gość edekzfabrykikredek
Siemasz kotku,wlasnie zalałem kawsko. Jeszcze wzrok zamglony, zara sie poprawi.

Ooo:),wreszcie ktoś się odezwał.Pewnie niebawem do pracy śmigasz.

Gość edekzfabrykikredek
Sniadanko najpierw musze zrobic, do pracy tez. Figurke z brązu , umyc sie . Troche czasu mi to zajmie:-)

Gość edekzfabrykikredek
Zycie skarbie jest brutalne, jam łagodny jest:-)

edekzfabrykikredek dziś Zycie skarbie jest brutalne, jam łagodny jestusmiech.gif x Nie wątpię:),jak tam twoje rybki?